Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
To sprawdź czy Spezia grała czwórką czy trójką w obronie i który z nich jest wahadłowym a który lewym obrońcą.

Odpowiedz
(Wczoraj, 23:46)Gugus napisał(a): @uncoolbeen, coś się uczepił Szymczaka na skrzydło, nie widziałeś jak leciał z kontrą i... Dostał żółtko? Nie róbmy sobie jaj z takim skrzydłowym, jeden Brajanek nam wystarczy.

Kogo wystawisz na prawej flance? Bądźmy realistami.

Odpowiedz
Leo na jednej i Lisman na drugiej po co szukać kwadratowych jaj? Mamy młodego kiedy ma grać jak nie teraz. Po co ma już iść w tej chwili na wypożyczenie do jakiejś Warty czy innego ŁKS jest w Lechu niech pokaże się. A nóż odpali tak, że nigdzie nie pójdzie i reszta towarzystwa będzie się już tylko o jedno miejsce na skrzydle biła.

Odpowiedz
Szymczak fajny chłopak, ale jednym z jego defektów jest fakt, że korzenie przeszkadzają mu biegać. Serio jak się popatrzy, chociażby na kontrę o której wspominał Gugus, to tam sam spore problemy w koordynacji.

Odpowiedz
(Dzisiaj, 09:05)Róża napisał(a): Moutinho to Andersson 2.0 z tą przewagą, że gra całą karierę na lewej obronie a nie udaje lewego obrońcę jak Elias. Jak pamiętam mecze z zeszłego sezonu Jagi, to Moutinho należał do najsłabszych w drużynie i nie pasował do tej technicznej i szybkiej gry. Poza tym nie sprawdzałem ale czy to prawda, że rehabilitant Reca grał a Moutinho musiał iść na wypożyczenie ze Spezii?

Andersson 2.0, który grał wszystko w Lidze Konferencji + Ekstraklasie. W tym czasie Reca grał w Serie B. Widzę, że coś wiesz, ale nie do końca. W Spezii drugą część sezonu stracił przez kontuzje. Potem latem pojawiła się oferta z Polski, i z niej skorzystał.

Co do statystyk

https://zapodaj.net/plik-j5G73aNF5T

Pasuje do naszej taktyki.

Odpowiedz
A Ty patrzysz na suche liczby, czy na grę?  Bo to, że nie miał konkurenta w Jadze i wykręcił tyle spotkań, jeszcze o niczym nie świadczy.  Widziałeś jak on gra?  Totalny bezbarwniak.  W wielu spotkaniach, jakby go nie było na boisku. Ani szybkości, ani dryblingu. Może jedynie niezły agresywny odbiór i dobre dośrodkowania ze stałych fragmentów gry.. Liczyłem jednak, że przy najsłabiej obsadzonej pozycji w pierwszej jedenastce pójdziemy w jakość. A teraz będziemy mieć dwóch Gurgulów. Pizom podobny, a Gurgul chociaż młodszy i nasz. Poziomu galowej jedenastki to jednak nie podniesie.

Odpowiedz
Biorąc pod uwagę, że nasi zawodnicy jeden po drugim łamią się o zbyt wysoką trawę, to fakt, że wykręcił tyle spotkań w lidze i LKE świadczy całkiem sporo....Ba, uważam nawet, że my w tej chwili powinniśmy trochę przewartościować podejście w tej kwestii do transferów. Jak na polskie warunki, to my mamy na papierze całkiem fajny skład. Tyle, że coraz częściej to jest tylko na papierze, bo na boisku biega Fabiema. Możemy robić transfery do usranej śmierci i dalej oglądać naszego wesołego Bryana, jak coś się w tej kwestii nie zmieni. Nam potrzeba ludzi ZDOLNYCH do grania i biegania co trzy dni i tutaj mam poważne obawy, jak to będzie wyglądać. Najbliższe 2-3 tygodnie będą decydujące. W gabinetach reha przede wszystkim....

Odpowiedz
Odnośnie Kownackiego. Jego klub wycenił go na 3,5 miliona Euro, także ani my, ani Widzew go nie kupi. Ale mam zagranie pokerowe dajemy milion + Szymczak + Fiabema Smile

Odpowiedz
( 11 godzin(y) temu)Icek napisał(a): Biorąc pod uwagę, że nasi zawodnicy jeden po drugim łamią się o zbyt wysoką trawę, to fakt, że wykręcił tyle spotkań w lidze i LKE świadczy całkiem sporo....Ba, uważam nawet, że my w tej chwili powinniśmy trochę przewartościować podejście w tej kwestii do transferów. Jak na polskie warunki, to my mamy na papierze całkiem fajny skład. Tyle, że coraz częściej to jest tylko na papierze, bo na boisku biega Fabiema. Możemy robić transfery do usranej śmierci i dalej oglądać naszego wesołego Bryana, jak coś się w tej kwestii nie zmieni. Nam potrzeba ludzi ZDOLNYCH do grania i biegania co trzy dni i tutaj mam poważne obawy, jak to będzie wyglądać. Najbliższe 2-3 tygodnie będą decydujące. W gabinetach reha przede wszystkim....

Mamy połamańców to prawda, ale patrz, takiego Fiabemy kontuzje się nie imają Smile I co nam po nim?
Moutinho może być uzupełnieniem - tego nie neguję - ale jakości drużyny raczej nie podniesie.

Odpowiedz
( 11 godzin(y) temu)MichalM napisał(a): Odnośnie Kownackiego. Jego klub wycenił go na 3,5 miliona Euro, także ani my, ani Widzew go nie kupi. Ale mam zagranie pokerowe dajemy milion + Szymczak + Fiabema Smile

Tam się poważnie połamał ich podstawowy napastnik więc i tak by nie było tematu dzisiaj. Może po obozie się coś wykrystalizuje.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bartekm18, Bolek, Jerry2015, m94g, wojtas, 19 gości