03-05-2025, 22:07
Niedawno pisał że nie wie kim był Grom, a dzisiaj, że udzielał się na poprzednim forum. Nie można było udzielać się na nim, nie natknąwszy się na posty barwnego ptaka Groma.
|
Ocena wątku:
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa |
jaka rozkminia forumowych detektywów. Nie wiem kim był Grom to pewnie był jakiś wasz ziomuś
najbardziej śmieszy mnie to, że jeden z Was przy braku argumentów wtedy użył argumentów o 1500 postów i jakim to jest,, penerem na forum" bo ma tyle postów. Wow szacun
rozkminy paru typków z upadłego forum klubu gdzie odzywa się 10 osób
niestety muszę was rozczarować nie jestem jakimś tam Gromem. Zresztą gdybym nim był to po co miałbym zmieniać nick? Byłem na poprzednim forum. Ale jeden z obecnych tutaj szpiegów był autorem tekstu o postach wiec dałem sobie spokój
także trzymajcie się ciepło i nie zapomnijcie nabić postów!!! w sklepie u Rutka jest zniżka na balon za posty!
))
Ale nie od samego początku, gdyż newGrom naprawdę próbował się zmienić.
gówno mnie to obchodzi czy mi wierzycie czy nie
tylko pamiętajcie, że paranoje się leczy. Ale ten koleś Grom musiał wam zajść za skórę, że wszędzie go widzicie. Ładnie wam musiał zniszczyć świat. Na całe szczęście jedyne co możecie to sobie pojęczeć na forum gdzie w piku jest 10 osób
tyle wam zostało.
akurat to nie byłeś Ty
ale już widziałem posty o dawaniu w mordę także forma u niektórych jest