Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Niedawno pisał że nie wie kim był Grom, a dzisiaj, że udzielał się na poprzednim forum. Nie można było udzielać się na nim, nie natknąwszy się na posty barwnego ptaka Groma.

Odpowiedz
Dajcie spokój, niech pisze a kim jest ustali się później Smile

Odpowiedz
(Wczoraj, 22:07)strzelisty jupiter napisał(a): Niedawno pisał że nie wie kim był Grom, a dzisiaj, że udzielał się na poprzednim forum. Nie można było udzielać się na nim, nie natknąwszy się na posty barwnego ptaka Groma.

Ha! I teraz to się ułożyło w całość.

Odpowiedz
Big Grin jaka rozkminia forumowych detektywów. Nie wiem kim był Grom to pewnie był jakiś wasz ziomuś Big Grin najbardziej śmieszy mnie to, że jeden z Was przy braku argumentów wtedy użył argumentów o 1500 postów i jakim to jest,, penerem na forum" bo ma tyle postów. Wow szacun Big Grin
Bawi mnie to nieziemsko Big Grin rozkminy paru typków z upadłego forum klubu gdzie odzywa się 10 osób Big Grin
Wow Big Grin niestety muszę was rozczarować nie jestem jakimś tam Gromem. Zresztą gdybym nim był to po co miałbym zmieniać nick? Byłem na poprzednim forum. Ale jeden z obecnych tutaj szpiegów był autorem tekstu o postach wiec dałem sobie spokój Wink także trzymajcie się ciepło i nie zapomnijcie nabić postów!!! w sklepie u Rutka jest zniżka na balon za posty!

Odpowiedz
Tak, tak , wierzymy Ci haha . Zwłaszcza kiedy używasz tych samych wadliwych kalek językowych. "Także trzymaj się ciepło"  Wink))

Odpowiedz
W sumie to wszyscy to wiemy od dawna Smile Ale nie od samego początku, gdyż newGrom naprawdę próbował się zmienić.
I to w sumie doceniam. to znaczy że miał refleksję i chciał narodzić się na nowo. ale niestety widać to nie takie proste. Niestety też ostatnio wróciło obrażanie prawie wszystkich dookoła. No i rzeczywiście, ten charakterystyczny styl. Ja bym na jego miejscu nagrywał się do chataGPT i prosił o konwersje na lekki i łagodny ton Smile

Odpowiedz
Szczerze Big Grin gówno mnie to obchodzi czy mi wierzycie czy nie Big Grin tylko pamiętajcie, że paranoje się leczy. Ale ten koleś Grom musiał wam zajść za skórę, że wszędzie go widzicie. Ładnie wam musiał zniszczyć świat. Na całe szczęście jedyne co możecie to sobie pojęczeć na forum gdzie w piku jest 10 osób Big Grin tyle wam zostało.
I teraz mogę się tylko z Was pośmiać. Jakie to profesjonalne śledztwo zrobiliście.

Jeszcze tylko nie zapomnijcie do jakiegoś nowego napisać, że macie 300 postów więc ma wypierdalać bo wy wiecie lepiej.

Odpowiedz
Mam 300 postów więc paszoł, bo wiem lepiej.

Odpowiedz
Big Grin akurat to nie byłeś Ty Wink ale już widziałem posty o dawaniu w mordę także forma u niektórych jest Smile

Odpowiedz
A ja mam w dupie, czy będziesz dalej robił z siebie i z nas debila i udawał, ze nie znasz "jakiegoś tam Groma" .
Jakoś dziwnie dobrze znasz rozmowy z poprzedniego forum, zwłaszcza te dotyczące rzeczonego Groma. "Także" mów dokładnie tak jak on "typie", przypominaj o tym, że to z nim ktoś się chciał spotkać poza forum - na pewno będziesz wiarygodniejszy w swoim niegromowym wcieleniu.
Dla Twojej informacji: ani ja nikomu nie pisałem na poprzednim forum ile mam postów, ani nikomu nie groziłem. Nawet zdarzało mi się bronić Groma, kiedy zaczęto walić w niego poniżej pasa. Serio.
Nawiasem mówiąc, musiałeś się bardzo przejąć "Skorpion" tym, że ktoś Ci tak nieładnie napisał w tamtym forumowym "wcieleniu 40 postów ", , ze napizgałeś tu najwięcej ze wszystkich. Dla dziesięciu osób. Brawo.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości