Liczba postów: 45
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Palma w wywiadzie, który widziałem po meczu na pytanie o przyszłość stwierdził, że dobrze się u nas czuje i on chciałby zostać, ale wiadomo, że to zależy od wielu kwestii. Także myślę, że się stara i może tak przeżywa, że mu nie wychodzi.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
No właśnie. Chciałby zostać a cena jego wykupu będzie też zależna od jego formy ilości bramek,asyst itd. Teoria spiskowa sama się nasuwa czemu mu nie idzie ?
Liczba postów: 1,212
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Ale idzie mu, tylko niektórzy nie chcą tego zauważyć, jak by nie wiedzieli, że każdy piłkarz ma wahania formy. Przecież Ishak też miewa kilka meczy pod rząd bez błysku i nikt nie pisze, że się nie nadaje.
Jak mu nie idzie, jak daje środkowemu napastnikowi takie ciasteczko na trzeci metr. To nie wina asystenta, że Agnero nie wykorzystuje patelni.
Reputacja:
48
Opchnijmy Celtikowi potencjał z kości słoniowej, nie biorąc za niego żadnych bejmów, a mentalni Irole niech zostawią nam Palmę bez żadnych opłat.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Cena wykupu jest ustalona. Więc jeden ch... czy strzeli 30 bramek czy 1.. tylko, że pewnie zakłada, że jak będzie grał ch... to go nie kupią.
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Jesteś piłkarzem, grasz jak z nut... odpadasz z mistrzostw świata z reprezentacją (jeden cios), potem słyszysz jak jeden Gargamel z drugim opowiadają wszem i wobec, że ich nie stać na Ciebie i musiałbyś dorzucić jeszcze coś więcej niż dotychczas (6 bramek i 5 asyst)- nie widzisz nikogo innego, kto w naszym dżemiku ligowym robi lepsze liczby w tak krótkim okresie (drugi cios). Z góry wychodzisz po tym na boisko, że musisz jeszcze dać coś więcej, ambicja cię zżera, myślisz i dokonujesz wyboru inaczej niż zwykle- zamiast wychodzić lepiej jest gorzej (znany mechanizm). Do tego drużyna nie pomaga, też jest w dołku, siadasz jeden i drugi raz na ławce, potem wchodzisz i chcesz walczyć o swoją przyszłość, a tu dalej zonk. Wiesz, że ten Gargamel może zaraz mieć rację, że jesteś słaby i cię nie wykupi. Będziesz musiał szukać przyszłości gdzie indziej, chociaż wiesz, że tu mogłoby być to "coś", jednak nie spełniasz wygórowanych oczekiwań zarządu, chociaż wydajesz się przewyższać ligę w normalnych warunkach. Do tego patrzysz, jak parodysta "napastnik" nie strzela z metra jajami do bramki okradając cię z asysty. Potem od tego parodysty nie wykorzystujesz swojej szansy na bramkę. Już teraz na pewno wiesz, że cię nie wykupią- zaczynasz grać jeszcze słabiej, aż w końcu nie podniesiesz się z ławki. Nazywasz się Palma- Luis Palma.
Reputacja:
48
16-02-2026, 11:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2026, 11:52 przez strzelisty jupiter.)
Bardzo dobre podsumowanie jazdy po Palmie - jednym z trzech naszych najlepszych zawodników w przekroju całego sezonu. Nie wykupujemy Palmy, dajmy podwyżkę Agnero. Jeszcze brakuje, by sportowi dyletanci spod znaku sierpa i młota wynajęli mu helikopter do czerwonej dzielnicy i wrzucili zajebistego piłkarza do tygla z wypalanymi gwiazdkami, niszcząc jego potencjał.
Idę o zakład, że jak my go nie wykupimy, zrobi to Dobrzycki.
Liczba postów: 1,519
Reputacja:
57
zgadzam się, dodam jeszcze że oczekiwania są sprzeczne - jak będziesz jeszcze lepszy to Cie wykupimy, ale jak będziesz słabszy to może będziesz tańszy.
nie wiedziałem, albo teraz to wyraźnie padło - że on chce zostać. W sumie dla mnie to najważniejsze. A dawno przestałem się przejmować "za tyle kasy" bo lepiej żeby wydali ją na dobrego zawodnika niż na jakiś projekt podnoszący wartość rzekomo klubu