Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
Przede wszystkim niepojęte jest ze wydajesz 20 mln na zawodników i karzesz im grać na czymś takim. Nigdy czegoś takiego nie widziałem. Najgorsze klepisko w Gliwicach to było mistrzostwo. Obawiam się o stan naszej murawy jak teraz przyjdzie odwilż i innych boisk
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Zacznijmy protesty by nakrętki były nie zespawane bo rok minął a mamy zimę 20 lecia po roku innowacyjnego pomysłu ratującego klimat. Strach się bać co będzie za rok. Tak odnośnie murawy
Już dawno, dawno mówiłem, że powinna być sztuczna
Liczba postów: 1,211
Reputacja:
48
Morgana Faßbendera bym przyjął w miejsce Agnero i Ismaheela razem wziętych. Fajnie pressuje dzisiaj Nieciecza. Mogliby punkt na zajezdni urwać.
Reputacja:
13
21-02-2026, 17:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2026, 17:23 przez MichalM.)
Miałem to samo napisać, pomylili się i ten do nas trafił co powinien.
Ale za to jaki zjazd zaliczył Kurzawa....a miał grać u nas ale się przestraszył....
Liczba postów: 1,519
Reputacja:
57
Szkoda że nic nie wpadło. No ale kiedyś musieli wygrać.
Pytanie kto poda legionistom pomocna dłoń i z nimi przegra. Oby nikt do końca sezonu
Liczba postów: 1,211
Reputacja:
48
21-02-2026, 18:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2026, 18:25 przez strzelisty jupiter.)
Jak na moje od dwóch kolejek wszystkie ręce na pokład i zaczęło się ogólnopolskie ratowanie tego złodziejskiego klubu przed spadkiem. Sędziowanie to jedno, ale też wypowiedzi w mediach prominentnych ludzi naszej piłki, typu młody Koźmiński, że ten klub na pewno nie spadnie, nie daje wątpliwości, że zrobią wszystko, by ich utrzymać. Aż ciekaw jestem co dziś Przybył odwali.
Kamiński, Sekulski - twardo z prostytutką.
Zresztą ich kibice też nie mają honoru. Nie raz przy okazji meczów z nami w latach poprzednich wypowiadali się w stylu, że bramka Hamalainena łapą w doliczonym czasie gry byłaby idealnym rozstrzygnięciem. Teraz ktoś napisał na ich forum, że Mioduski zaczął działać dlatego nie było karnego dla Niecieczy.
Można śmieszkować, ale za historię summa summarum spadek należy się im jak nikomu w polskiej piłce. Zasłużyli na przyjęcie takiego gonga za całokształt złodejskiej twórczości. Obyśmy się do tego przyczynili.
Reputacja:
13
Teraz z rękami w polu karnym jest istna dowolność w podejmowaniu decyzji przez sędziów.
Pankov powinien odpocząć po ostatnim wejściu minimum 2 mecze a hasa sobie po zielonej trawce w najlepsze.
Oczywiście, że będzie ciągnięcie za uszy jak się tylko da. Podejrzewam, że będzie to historyczny rok pod względem błędów sędziowskich w dobie var