Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Reprezentacja Polski
Tryb drzewa
No co za typ ehhh.
Ciekawe czy w Nicei i w Atenach też tak reagowali na powołania Bułki i Drągowskiego czy też innych klubach na świecie bo ich bramkarze nie zagrali a zostali powołani do "jakichś reprezentacji"(tak nazwałeś naszą, jakąś reprezentacją).
No ale lepiej żeby siedział w Poznaniu, tu by kontuzji nie złapał i nabył więcej umiejętności i w ogóle żaden kopacz Lecha, który nie ma stu procentowej pewności rozegrania meczu nie powinien być powoływany. Taki oficjalny apel do Probierza powinien wypłynąć z klubu.
Ode mnie koniec w tym temacie bo widzę, że nie ma sensu tłuc to samo w kółko, pozdro.

Odpowiedz
Ty na pewno mojego posta przeczytałeś? Czy o czymś nie wiem? Fakt jest taki, że pojechał nie zagrał ani minuty i wrócił tyle. to tylko informacja.

Odpowiedz
(26-03-2025, 14:03)Okonamaroko napisał(a): No co za typ ehhh.
Ciekawe czy w Nicei i w Atenach też tak reagowali na powołania Bułki i Drągowskiego czy też innych klubach na świecie bo ich bramkarze nie zagrali a zostali powołani do "jakichś reprezentacji"(tak nazwałeś naszą, jakąś reprezentacją). 
No ale lepiej żeby siedział w Poznaniu, tu by kontuzji nie złapał i nabył więcej umiejętności i w ogóle żaden kopacz Lecha, który nie ma stu procentowej pewności rozegrania meczu nie powinien być powoływany. Taki oficjalny apel do Probierza powinien wypłynąć z klubu.
Ode mnie koniec w tym temacie bo widzę, że nie ma sensu tłuc to samo w kółko, pozdro.

Weź wyluzuj. Dyskusja tyczyła się tylko i wyłącznie sensu powoływania czwartego bramkarza. I tyle.

Odpowiedz
Ale kpina. Oyecośtam z powołaniem, a Kozubala na liście brak.

Odpowiedz
BRAMKARZE: Marcin Bułka, Bartosz Mrozek, Mateusz Kochalski, Łukasz Skorupski.
OBROŃCY: Jan Bednarek, Matty Cash, Jakub Kiwior, Sebastian Walukiewicz, Bartosz Bereszyński, Paweł Dawidowicz, Mateusz Skrzypczak, Mateusz Wieteska.
POMOCNICY: Mateusz Bogusz, Kamil Grosicki (opuści zgrupowanie po meczu z Mołdawią), Jakub Moder, Jakub Piotrowski, Bartosz Slisz, Nicola Zalewski, Przemysław Frankowski, Jakub Kamiński, Maxi Oyedele, Oskar Repka, Piotr Zieliński, Sebastian Szymański.
NAPASTNICY: Adam Buksa, Krzysztof Piątek, Karol Świderski

Probierz na siłę promuje legionistę.

Odpowiedz
Kozubal jedzie z U-21 bo zaraz mają Euro.

Odpowiedz
Mnie osobiście cieszy, że tylko Mrozek jedzie na kadrę, ale logiki w tym za grosz. Jesteśmy Mistrzem, mamy masę polskiej młodzieży i nie tylko w kadrze, a Probierz nie bierze od nas nikogo z pola, biorąc piłkarzy Legii, Jagiellonii czy Pogoni. Kpina.
@Antonio kadra seniorska jest ważniejsza, zresztą Probierz sam o tym mówił. Idąc tym tokiem rozumowania, ten z Legii też mógłby jechać na U-21.

Odpowiedz
Ja tylko mam nadzieję że wygramy ten mecz z Finlandia, liderzy się objawia pod nieobecność boga piłki nożnej i Lewy już nigdy nie dostanie powołania na kadrę.  To jest spektakularny foch żeby po ostatnim meczu sezonu stwierdzić że się jest zmęczonym. Nie kontuzjowanym. Tylko zmęczonym. Rozumiem że Pan Kapitan sobie wybiera mecze. Niech zakończy przygodę z kadrą oficjalnie a nie pieprzy takie głupoty

Odpowiedz
Co sądzicie o nowej aferze? Myślę, że Lewy ma racje w tym wszystkim. Probierz out i to jak najszybciej

Odpowiedz
Tuataj nikt nie ma racjii. Dno i kilo mułu. Poczytajcie wypowiedzi Dawidowicza, Puchacza, Bednarka, Kamińskiego na temat kadry i w ogóle ich podejścia, do tego szopka Probierzowo-Lewandowska pod patronem króla disco-polo. Co za gówniane towarzystwo wzajemnej adoracji. A nowe pokolenie zawodników ma właśnie twarz półgłówka Puchacza...Będziemy płakać za Glikami, Grosickimi, Lewymi i za tym, żebyśmy mogli ponarzekać na to, że ktoś przed kamerami płacze o bilety dla rodzin piłkarzy. Ja do tej kadry nie czuję ani grosza więzi, o sympatii nie wspominając.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 6 gości