Uzasadnij
Uzasadnij proszę
Uzasadnij proszę
|
Ocena wątku:
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa |
(18-05-2026, 15:13)Icek napisał(a):(17-05-2026, 20:58)Antonio napisał(a): Za LKE są takie psie pieniądze, że idzie to zarobić jednym transferem out.
Przecież żeby taki klub jak Lech/Legia się rozwijał, a tym samym nie zawijał, to te czynniki muszą iść w parze. Nie mówię, że w każdym sezonie, ale ogólnie w perspektywie średnio-długoterminowej. Więc myślenie, że ch....j z pucharami, bo sobie kogoś sprzedamy...Chociaż dla mnie to oni sobie mogą tak myśleć.
(18-05-2026, 21:04)Skorpion napisał(a): No cóż.. Arka spada. Szkoda zawsze to zgodaDziś nawet o Nas wspomnieli. Mam nadzieje, że do zobaczenia za rok w Eklapie.
. W mojej ocenie dobrze się stało, tęsknić nie będę i mam nadzieje, że nieprędko wrócą do ekstraklasy. Wiem, że jest to nieco kontrowersyjne stwierdzenie ale po finale PP z nimi i po ich zachowaniu nie mam za grosz szacunku do nich. Do tego te gówniane mecze.
(19-05-2026, 10:54)rojber napisał(a): Ciekawe czy to prawda, że Widzew był już prawie dogadany z Alim. Jeśli tak w którym momencie przed czy po kontuzji.