Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Uzasadnij

Uzasadnij proszę

Odpowiedz
Nie umiemy z nimi grać co ten sezon tylko potwierdził. Wystarczy sobie spojrzeć jaki mamy bilans.

Odpowiedz
(18-05-2026, 15:13)Icek napisał(a):
(17-05-2026, 20:58)Antonio napisał(a): Za LKE są takie psie pieniądze, że idzie to zarobić jednym transferem out.

Przecież żeby taki klub jak Lech/Legia się rozwijał, a tym samym nie zawijał, to te czynniki muszą iść w parze. Nie mówię, że w każdym sezonie, ale ogólnie w perspektywie średnio-długoterminowej. Więc myślenie, że ch....j z pucharami, bo sobie kogoś sprzedamy...Chociaż dla mnie to oni sobie mogą tak myśleć.

Jak musisz przebudowywać skład to te puchary są jak kula u nogi bo w LKE nie ma miejsca na błąd. Jak walczysz o LM to sobie możesz przegrać jeden czy dwa dwumecze, wygrać jeden na koniec sierpnia z jakimś papudrokiem i grasz w pucharach. 
Będąc Legią z ich sytuacją kadrową musisz na szybko ogarnąć jakieś wzmocnienia, zagrać ich, jesteś też niewolnikiem tych wszystkich Kapustek bo przecież wszystkich ich nie wypierdolisz bo kimś grać trzeba. Legia bez pucharów może ze spokojem sobie działać. Kilku wyrzucić, kilku sprowadzić teraz, na kilku lepszych poczekać bo Papuszyn im ogarnie jakieś 1-0 z Piastem po rogu itd. Mogą w tym czasie dać pograć jakiemuś Żewłakowowi czy innemu który może odpali. 
Dlatego uważam, że jak oni się mają przebudowywać to lepiej niech to robią na rympał niż ze spokojem.

Odpowiedz
(18-05-2026, 21:04)Skorpion napisał(a): No cóż.. Arka spada. Szkoda zawsze to zgoda Sad Dziś nawet o Nas wspomnieli. Mam nadzieje, że do zobaczenia za rok w Eklapie.

68 minuta meczu. "Mistrz, Mistrz Kolejorz"

Odpowiedz
(18-05-2026, 21:04)Skorpion napisał(a): No cóż.. Arka spada. Szkoda zawsze to zgoda Sad Dziś nawet o Nas wspomnieli. Mam nadzieje, że do zobaczenia za rok w Eklapie.

Szkoda to jest umrzećWink. W mojej ocenie dobrze się stało, tęsknić nie będę i mam nadzieje, że nieprędko wrócą do ekstraklasy. Wiem, że jest to nieco kontrowersyjne stwierdzenie ale po finale PP z nimi i po ich zachowaniu nie mam za grosz szacunku do nich. Do tego te gówniane mecze.

Odpowiedz
Zgoda to jednak zgoda i nie bardzo mamy wpływ. Dlatego ciekawy byłem tej antypatii czy wynika ona z czysto sportowych czy jednak kibicowskich pobudek. Finał PP był wtedy wisienką na torcie no i nasza zgoda z ŁKS-em (no nadal jakoś mi ona nie pasuje) jednak spowodowała ze nasze stosunki robią się coraz bardziej napięte. A też ich jakość na wyjazdach znacząco się pogorszyła w ostatnich latach wg moich obserwacji. Sentyment jednak jest.

Odpowiedz
przybliży mi ktoś co się w PP wydarzyło ? nie było mi dane ani tego oglądać i umknęło gdzieś to info ?

Odpowiedz
Gónik wygrał z Rakowem Smile

Odpowiedz
A Lech przegrał z ArkąWink

Odpowiedz
(19-05-2026, 10:54)rojber napisał(a): Ciekawe czy to prawda, że Widzew był już prawie dogadany z Alim. Jeśli tak w którym momencie przed czy po kontuzji.

Nie zdziwiłbym się. Tak samo jak nie zdziwiłbym się gdyby wykupili Palmę za cztery bańki jak my się nie zdecydujemy. I nie ma co się też dziwić Aliemu czy Palmie jak dostaliby pensje dwa razy taką jak proponowałby Lech.

Ale z drugiej strony, taki Widzew przez swoich dziennikarzy może wrzucać takie śmierdzące śledzie do kieszeni, żeby siać ferment. Swoją drogą brakuje takich zagrywek z naszej strony, żeby tam poddymić w niektórych miejscach. Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, 14 gości