Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech - Legia, 10.11.2024, 17:30
Tryb drzewa
(10-11-2024, 22:34)Mosina napisał(a): a co sie stało w pociągu? te straże poż które jechały ok 15:30 a potem armia psów, to było coś z tym związane?

Z tego co wiadomo oficjalnie: Płonął wagon towarowy z sprzętem RTV/AGD. Od tamtego pożaru nadpaliły się dwa wagony pociągu specjalnego z kibicami Legii Warszawa. Póki co nie wiadomo co było przyczyną pożaru, ale policja i świadkowie za najprawdopodobniejszą teorię uważają rozpoczęcie się pożaru od racy rzuconej z pociągu kibiców Legii. Straty są duże, bo spłonął wagon towarowy z pralkami, dwa wagony pasażerskie zostały uszkodzone i sama trakcja. W najbliższych dniach pewnie będzie więcej informacji. Stąd też kibice z drugiego specjału (ewakuowanego przez pożar) jechali z Górczyna na stadion.

Odpowiedz
Bardzo dobry mecz. Pokazaliśmy Legii gdzie jej miejsce. Pytanie tylko co z Alexem. Bo to wyglądało poważnie.

Odpowiedz
Legia rozjebana, Jaga rozjebana, z Pogonią 2:0,z Cracovią 2:0 na wyjeździe, z Rakowem po remisie w rewanżu mecz u siebie. Mecze z czołówką wyglądają świetnie. Czas do końca tego roku zdobyć pełną pulę pkt i na wiosnę już prosta droga do Mistrzostwa.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Można było się tego spodziewać po ostatniej wpadce z Puszczą. A tak na poważnie: świetny mecz, idealna komunikacja, zgranie, czytanie gry, po prostu majstersztyk. Po majstra!

Odpowiedz
Piękny mecz nie myślałem że takie lanie dostaną.Cała ekipa zagrała koncertowo.Antek Kozubal to grajek jakiego nie mieliśmy nigdy z młodych.Widzi więcej na boisku niż reszta,bardzo inteligentnie gra.Brawo dla wszystkich

Odpowiedz
Ja dodam tylko jedną rzecz do tego co zostało już napisane. Przez wiele lat gdy zbliżały się mecze z Legią, można było mieć obawy o to czy zawodnicy udźwigną rangę spotkania. Wychodzili przestraszeni. Mam nadzieję, że tej postawy nie będziemy już oglądać. Wolę tego Lecha z niedzieli.

Odpowiedz
Mi też bardzo się podobało, że szli po wszystko do samego końca. Nie było jakiegoś kopania się w obronie tylko cały czas chcieli więcej! I to się liczy
Wiadomo co z Alexem?

Odpowiedz
(12-11-2024, 11:51)Skorpion napisał(a): Mi też bardzo się podobało, że szli po wszystko do samego końca. Nie było jakiegoś kopania się w obronie tylko cały czas chcieli więcej! I to się liczy
Wiadomo co z Alexem?

Ponoć nie jest tak źle jak wyglądało, ma wrócić w grudniu.
https://gloswielkopolski.pl/lech-poznan-...2-26980583

Odpowiedz
"W pełni gotowy będzie podczas zimowych przygotowań do rundy wiosennej" - czyli oczywiście mogło być gorzej ale wielka szkoda. no trudno - trzeba liczyć że Bartek stanie na wysokości zadania i potraktuje to jako swoją szansę.

Odpowiedz
Pytanie czy jakby był Bliazic w klubie to nie on by grał w pierwszym składzie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości