Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Bardzo dobry mecz. Pokazaliśmy Legii gdzie jej miejsce. Pytanie tylko co z Alexem. Bo to wyglądało poważnie.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Legia rozjebana, Jaga rozjebana, z Pogonią 2:0,z Cracovią 2:0 na wyjeździe, z Rakowem po remisie w rewanżu mecz u siebie. Mecze z czołówką wyglądają świetnie. Czas do końca tego roku zdobyć pełną pulę pkt i na wiosnę już prosta droga do Mistrzostwa.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Można było się tego spodziewać po ostatniej wpadce z Puszczą. A tak na poważnie: świetny mecz, idealna komunikacja, zgranie, czytanie gry, po prostu majstersztyk. Po majstra!
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Piękny mecz nie myślałem że takie lanie dostaną.Cała ekipa zagrała koncertowo.Antek Kozubal to grajek jakiego nie mieliśmy nigdy z młodych.Widzi więcej na boisku niż reszta,bardzo inteligentnie gra.Brawo dla wszystkich
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja dodam tylko jedną rzecz do tego co zostało już napisane. Przez wiele lat gdy zbliżały się mecze z Legią, można było mieć obawy o to czy zawodnicy udźwigną rangę spotkania. Wychodzili przestraszeni. Mam nadzieję, że tej postawy nie będziemy już oglądać. Wolę tego Lecha z niedzieli.
Reputacja:
3
Mi też bardzo się podobało, że szli po wszystko do samego końca. Nie było jakiegoś kopania się w obronie tylko cały czas chcieli więcej! I to się liczy
Wiadomo co z Alexem?
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
"W pełni gotowy będzie podczas zimowych przygotowań do rundy wiosennej" - czyli oczywiście mogło być gorzej ale wielka szkoda. no trudno - trzeba liczyć że Bartek stanie na wysokości zadania i potraktuje to jako swoją szansę.
Reputacja:
3
Pytanie czy jakby był Bliazic w klubie to nie on by grał w pierwszym składzie.