Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Wg mnie macie wszyscy rację w kwestii licencji.
Lech by jej nie dostał, dodatkowo właśnie to miejsce w pucharach.
Na trybunach "dopingowaliśmy" porażkę z tego powodu.

Odpowiedz
Ten doping to pamiętam, tak jak poruszenie na forumWink

Odpowiedz
(20-05-2026, 08:42)rojber napisał(a): Ja żyłem w przekonaniu, że zagraliśmy ten jeden sezon na licencji Amici bo były puchary. Jeśli jednak były inne ku temu powody to z miłą chęcią się dowiem.

O ile mi wiadomo, były problemy w ogóle z otrzymaniem licencji dla Lecha, a Amica była w tym względzie stabilniejsza. Potem miał być powrót do "własnej" licencji, ale mecenas Masiota polecił się z tym wstrzymać po wybuchu afery Fryzjera i tak chyba zostało. Chociaż mogę się mylić, bo to po pierwsze było dawno temu a po drugie znałem sprawę głównie z mediów.

Odpowiedz
Tego mecenasa to jak przez mgłę pamiętam. Z resztą podobnie jak Ty wiedzę na ten temat czerpałem wtedy z forum czy mediów.

Odpowiedz
Wiedza, czy niewiedza, tak to dokładnie było. Ja myślałem, że Ty trolujesz z tymi pucharami Big Grin

Odpowiedz
Człowiek całe życie się uczyWink

Odpowiedz
A teraz tak mi się przypomniało, czy te puchary to Ci się nie pomyliły z Dyskobolią? Co zajęli chyba 4 miejsce ale likwidowali drużynę i my przejęliśmy ich miejsce w pucharach?

Odpowiedz
To inna sytuacja ale też była. Wtedy człowiek się cieszył z miejsca pucharowego w Bytomiu jak z mistrzostwa...a i tak zdążyli bramkę stracić Big Grin

Odpowiedz
(20-05-2026, 11:06)marekst napisał(a): A teraz tak mi się przypomniało, czy te puchary to Ci się nie pomyliły z Dyskobolią? Co zajęli chyba 4 miejsce ale likwidowali drużynę i my przejęliśmy ich miejsce w pucharach?

Nie, to dwie różne sytuacje. W przypadku licencji i pucharów europejskich pamiętam bardzo mocne poruszenie na forum, co się z resztą przełożyło na doping podczas meczu o którym wspomniał koziołek.

Odpowiedz
Teraz coś mi zaświtało, że rzeczywiście nie chcieliśmy tych pucharów i chyba szybko właśnie odpadliśmy i było "po kłopocie"

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości