Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Za chwilę kolejne 2 transfery?

Odpowiedz
(16-06-2026, 19:43)rojber napisał(a): Za chwilę kolejne 2 transfery?

Jakie?

Odpowiedz
Jakąś chwilę temu wpadł sms z info, że od 19:48 czeka Cię hattrick. Pytanie czy Lis i kolejnych dwóch czy o co tam im chodziło. Póki co cisza…

Odpowiedz
(16-06-2026, 19:33)Skorpion napisał(a): No to mamy spokój w bramce. Za Mrozka o ofertach nie słychać więc pewnie zostanie.

Nie ma szans by któryś z tej dwójki zgodził sie na rezerwowego.

Odpowiedz
(16-06-2026, 19:57)rojber napisał(a): Jakąś chwilę temu wpadł sms z info, że od 19:48 czeka Cię hattrick. Pytanie czy Lis i kolejnych dwóch czy o co tam im chodziło. Póki co cisza…

A to nie jest sms z górnika? Big Grin

Odpowiedz
Tej, Taa. Ziomek mi podesłał i narobił rabanu;D

Odpowiedz
Hellebramd w Koronie to jest dla mnie hit. Co siedzi w glowie takiego Hellebranda to nie mam pojęcia Smile Liczę że wydali na niego kasę z transferu Svetlina do nas.

Odpowiedz
(16-06-2026, 20:11)Jerry2015 napisał(a): Hellebramd w Koronie to jest dla mnie hit. Co siedzi w glowie takiego Hellebranda to nie mam pojęcia Smile Liczę że wydali na niego kasę z transferu Svetlina do nas.

Kasa misiu kasa

Odpowiedz
Ja się obawiam że wręcz przeciwnie - Maciejczykowi załączył się tryb Dobrzycki - tu nie chodzi nawet o te 1,7 miliona klauzuli bo na nią stać pół ligi ale o kontrakt który przebił ofertę starozakonnych. Oczywiście że Hellebrand i Svetlin to w Koronie tłok ale ruch ten pokazał że nie są głodni kasy i mogą czekać na satysfakcjonującą ofertę

Odpowiedz
(16-06-2026, 20:13)Kefas9494 napisał(a):
(16-06-2026, 20:11)Jerry2015 napisał(a): Hellebramd w Koronie to jest dla mnie hit. Co siedzi w glowie takiego Hellebranda to nie mam pojęcia Smile Liczę że wydali na niego kasę z transferu Svetlina do nas.

Kasa misiu kasa
Taaa. To ja wiem Smile ale i tak nie rozumiem Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 30 gości