Liczba postów: 472
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ok. Za nim akurat nie bo uważam go za słabego trenera. Ale gdyby trafił o podobnych cechach czyli ogień w oczach ale większych umiejętnościach to czemu by nie.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Dobre czasy w Widzewie. Nowy właściciel, wyniki się zgadzają. Dziś 2-0 z Lechią u siebie.
Djuka w debiucie na remis 1-1.
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Oby to nie był strzał w stopę Ivana. Generalnie chciałem by to Stal z Puszczą spadły ale teraz to chyba życzę mu utrzymania się w ekstraklasie.
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Śląsk już niemal na powierzchni.
Liczba postów: 20
Reputacja:
0
Widzew w przyszłym sezonie chce włączyć się w walkę o mistrzostwo, nowy właściciel, ma być nowy sponsor także jeśli się to sprawdzi to będziemy mieli ciężko nawet o 5 miejsce.
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Jagiellonia remisuje z piastem
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
06-04-2025, 14:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2025, 14:14 przez Mosina.)
Gale / Bale strzela piękną bramkę dla Piasta i Jaga traci 2 pkt. tak więc te straty mamy odrobione i wjeżdżamy na drugie miejsce. dobre i to. ale jeszcze w tej lidze to się zmieni kilka razy
Liczba postów: 89
Reputacja:
3
Co do meczu Górnik - Legia, ciekaw jestem czy Żewłakow pogoni Fejo po sezonie, nawet jeśli zdobędzie PP. Na moje to go zwolni i może postawi na spokojniejszą opcję z... Zabrza. Zdziwiony jestem, że Górnik Urbanowi nie daje kontraktu, co chwila mu zabierają z placu budowy najważniejszy klocek, a i tak na spokoju są w środku tabeli.