Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ok. Za nim akurat nie bo uważam go za słabego trenera. Ale gdyby trafił o podobnych cechach czyli ogień w oczach ale większych umiejętnościach to czemu by nie.

Odpowiedz
Dobre czasy w Widzewie. Nowy właściciel, wyniki się zgadzają. Dziś 2-0 z Lechią u siebie.

Djuka w debiucie na remis 1-1.

Odpowiedz
Oby to nie był strzał w stopę Ivana. Generalnie chciałem by to Stal z Puszczą spadły ale teraz to chyba życzę mu utrzymania się w ekstraklasie.

Odpowiedz
Śląsk już niemal na powierzchni.

Odpowiedz
Widzew w przyszłym sezonie chce włączyć się w walkę o mistrzostwo, nowy właściciel, ma być nowy sponsor także jeśli się to sprawdzi to będziemy mieli ciężko nawet o 5 miejsce.

Odpowiedz
Same chęci i pieniądze nie wystarczą. Lech mimo posiadania obu nie potrafi grać rok w rok w Europejskich pucharach. Legia nie potrafi zdobyć mistrzostwa i tak można wymieniać latami Smile

Odpowiedz
Jagiellonia remisuje z piastem

Odpowiedz
Gale / Bale strzela piękną bramkę dla Piasta i Jaga traci 2 pkt. tak więc te straty mamy odrobione i wjeżdżamy na drugie miejsce. dobre i to. ale jeszcze w tej lidze to się zmieni kilka razy

Odpowiedz
(06-04-2025, 14:13)Mosina napisał(a): Gale / Bale

Vinicius! Ładnie zajebał tą brameczkę na 1-1, Pululu miał piłkę meczową ale na szczęście zjebał. Wracamy na 2 miejsce, jutro raczej ciężko o niespodziankę no ale nie takie wyniki ekstraklasa już widziała.

Teraz Górnik fajnie gdyby wygrał.

Odpowiedz
Co do meczu Górnik - Legia, ciekaw jestem czy Żewłakow pogoni Fejo po sezonie, nawet jeśli zdobędzie PP. Na moje to go zwolni i może postawi na spokojniejszą opcję z... Zabrza. Zdziwiony jestem, że Górnik Urbanowi nie daje kontraktu, co chwila mu zabierają z placu budowy najważniejszy klocek, a i tak na spokoju są w środku tabeli.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości