Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Najzabawniejsze jest to, że oni tam twierdzą, że będą przed nami gdzie my zajmiemy miejsce 3-6...

Odpowiedz
Uzasadnili to jakoś czy to takie pierdolomento?

Odpowiedz
Przecież wzięli gościa z Bayernu, co tu uzasadniać?

Odpowiedz
A to czytałem na ich forum Big Grin wszedłem tam wczoraj zobaczyć co oni o tym myślą. Jest parę głosów rozsądku ale generalnie narracja jest taka. Że Marek plus ten skład papy i węgla da im miejsce w pierwszej trójce nad nami. Nawet dwóch tłumoków się o to założyło Big Grin Tak były i głosy, że mają lepszy skład od Nas. Generalnie totalna odklejka nie widzą tego w jakim bagnie są. Mioduski won Big Grin to jedyny postulat

Niech ten stan trwa!

Odpowiedz
A kto jeszcze wg nich ma być przed nami?

Odpowiedz
(02-07-2026, 07:38)Zabal napisał(a): Uzasadnili to jakoś czy to takie pierdolomento?

Nie uzasadnili bo ciężko coś takiego uargumentowaćWink

Odpowiedz
Tam cały czas jest życie w przeświadczeniu, że to najlepszy polski klub więc w sumie co tu więcej dodawać.

Odpowiedz
Z tego forum przebija pogarda dla Nas. Pisanie o Nas Amika to tam walić Korona Warszawa w końcu bardziej bawi to ich przeświadczenie o potędze, że oni to hegemon ligi z super składem i tylko ostatnio nie szło. I piszą to na serio.
Nie pisali kto ma być przed nimi Big Grin ale patrząc na ich poziom samozajebistości to nie wiem kto miałby tam być.

Widać, że strasznie sfrustrowane burki tam siedzą Big Grin tylko wyśmiać ich można.

Odpowiedz
Trochę przesadzacie, wielu z nich pisze, że jak im już Korona odjeżdża to zaraz spadną z ligi.
Pojedyncze osoby mówią, że LOGIKA ekstraklasy spowoduje, że może jeszcze będą wyżej od nas ale to żadne przekonanie tylko luźne stwierdzenie i może życie nadzieją, że skoro Papszun umie w przepychanie to jakiś to się uda.

Owszem Amica przewija się tam bardzo często ale nie wiedzę tam specjalnej odklejki odnośnie ich rzeczywistości.
Oczywiście uważają, że jak Mioduski odejdzie to się zmieni ale czy to jakieś fantazje?
No potencjał Warszawy jest największy w tym kraju więc mają podstawy wierzyć, że się odbije w końcu. Bo jeśli w takim mieście gasili by światło to co w innych ośrodkach?

Są nawet tam głosy szydzące z ich odejść porównując, że my potrafimy opchnąć rezerwowego za 2,5 mln a oni swoją nadzieję za nieco ponad 1,5 mln co pokazuje gdzie są w tym momencie.

Wchodzę tam poczytać jak u nich biednie.

Odpowiedz
Nie wiem jak jest w inny tematach ja wszedłem w pierwszy losowy cofnąłem sobie 10 stron i czytałem te brednie. Nasze mistrzostwo to przypadek zdobyte w ostatniej kolejce Big Grin
Amika Amika Amika Big Grin
No i zakład jakiś typków którzy twierdzą, że będą wyżej od Nas.
Plus narracja, że TM i wycena nie grają i mają super grajków Big Grin

Reszty nie czytam bo tam chyba jacyś niepełnosprawni piszą Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości