Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE
Tryb drzewa
Nie chcę tu nikogo bronić, ale widac gołym okiem, że dalej nie przepracowali mentalnie porażki z Aarhus. Dosłownie wszyscy zawodnicy mają jakąś blokadę i podejmują dziwne decyzje na boisku, niedokładność aż razi w oczy. Widać, że zawodnicy stracili wiarę . Albo czeka nas poważny kryzys i zmiana trenera, albo NF w końcu wprowadzi zmiany w składzie, bo grając cały czas tym samym systemem rywale już wiedza jak grać przeciwko nam

Odpowiedz
Przede wszystkim to jesteśmy tragicznie nieskuteczni. Na początku Sayyadmanesh musi to trafić. To kolejny raz gdzie mamy patelnię, która by nam "ustawiła" mecz i kolejny raz razimy wykończeniem. Rodriguez oczywiście też znowu pokazał, że strzelać nie potrafi.

Szkoda słów, ale trzeba się cieszyć, że chociaż to 1:0 potrafili wyciągnąć, bo dzięki temu w rewanżu rywal nie będzie mógł już postawić autobusu.

Odpowiedz
Palma bez zmian, Ishak jako 9 bez zmien, dopiero puszczony ze smyczy cos zaczął grać.
Ja to oglądam Pablo od początku jego pobytu w Lechu i wybaczcie, ja dalej nic w nim nie widzę poza bezproduktywnym chaosem. Kozibal tez mnie nie zachwyca. Ale może jestem zbyt krytyczny.
A, jeszcze to jedno wyjście Lisa, ktoś wytłumaczy po co to było?

Odpowiedz
Minimalizm. To jest wstyd i nie ma co tu komentować. Miejscowość mniejsza od Przeźmierowa.

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Lucyferek napisał(a): Palma bez zmian, Ishak jako 9 bez zmien, dopiero puszczony ze smyczy cos zaczął grać.
Ja to oglądam Pablo od początku jego pobytu w Lechu i wybaczcie, ja dalej nic w nim nie widzę poza bezproduktywnym chaosem. Kozibal tez mnie nie zachwyca. Ale może jestem zbyt krytyczny.
A, jeszcze to jedno wyjście Lisa, ktoś wytłumaczy po co to było?

Z Twojego wpisu chciałbym wyciągnąć jedno - co wiara widzi w Rodriguezie? To nie jest 10, a tam był kupowany. To jest 8, ale jakaś trzecia w kolejności do wejścia w Lechu. Chaos, emocje, dobry PR i nic więcej. Najbardziej irytujący gracz od czasów Muhara, no może Ba Loua. On jest do odpalenia, a nie wywiadów o LM
Ale zostawmy to, to tylko jeden mecz.

Odpowiedz
Nie spodziewałem sie innego meczu. 11 gości w swoim polu karnym. Przy takich przeciwnikach widać jak nieocenionym zawodnikiem był dla nas Ali, który tańczył w tłumie przeciwników. Mecz troche jak Rakowa z Maltańczykami. Obstawiam że na wyjeździe będzie lepiej. Nadal pod formą więc żadne nasze znęcanie się niczego nie zmieni. Od początku powinien grać Agnero bo to mecz pod niego, gdzie trzeba powalczyć i pozastawiać się w polu karnym. Dziwna decyzja sztabu jak dla mnie.

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Sultan napisał(a): Wygraliśmy tzw jeden mecz z Farerami, nie zawracajcie dupyWink

Otóż to, wg co niektórych tym meczem pewnie wymazaliśmy ten blamaż   Big Grin

Radek "Atmosferović" jest tym samym dla Lecha co Peszko w kadrze? Ktoś ogarnia za co on jest na murawie? Ta drużyna jest ZAJECHANA, Niels kompletnie już nie panuje nad nimi, Sayad wygląda jakby trafił do drużyny kosmitów i z nikim nie potrafi się dogadać.

Tyle było beki i szydery z żydzewa, że wydali ileś tam baniek i chuja wyszło, no my wydaliśmy 15 baniek i na razie to jest podobny kaliber WTOPY jak nie większy.

Nasze wpierdole co roku w eliminacjach nie biorą się z chujowo wylosowanego przeciwnika, mamy albo spierdolone przygotowania albo mentalnie sztab nie potrafi ich ustawić.

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Zabal napisał(a): Pytanie do pamiętliwych. Kiedy my lato mieliśmy zajebiste? Ja pierdole co by nie robić to od lat gramy taką chujnię że nie wiadomo. Masakra

Otóż to. Ale forum żyje w przeświadczeniu, że transfery letnie to jest najważniejszy element. Ba, nawet nie transfery, co sama kwota. Wystarczyło palnąć o 15 mln i już zaczęło się pisanie o tym, że teraz albo nigdy. Piłka nożna to nie FM. W kontekście awansu do LM najważniejsze rzeczy dzieją się w przerwie letniej w Cemtrum we Wronkach... A raczej nie dzieje się tam dobrze, skoro w najważniejszym momencie sezonu, gdzie decyduje się, czy jesteśmy w stanie zrobić krok do przodu w Europie, wyglądamy po raz n-ty tak, jak wyglądamy...

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Jerry2015 napisał(a): Nie spodziewałem sie innego meczu. 11 gości w swoim polu karnym. Przy takich przeciwnikach widać jak nieocenionym zawodnikiem był dla nas Ali, który tańczył w tłumie przeciwników. Mecz troche jak Rakowa z Maltańczykami. Obstawiam że na wyjeździe będzie lepiej. Nadal pod formą więc żadne nasze znęcanie się niczego nie zmieni. Od początku powinien grać Agnero bo to mecz pod niego, gdzie trzeba powalczyć i pozastawiać się w polu karnym. Dziwna decyzja sztabu jak dla mnie.

Na wyjeździe będzie lepiej?

Odpowiedz
Dzisiaj widzieliśmy dlaczego nikt sensowny nie przyszedł do Lecha jako napastnik. Ishak jest obecnie w beznadziejnej formie a mimo to wychodzi na boisko i o zgrozo pozostaje na nim przez 90 minut. Nie przypominam sobie tak słabego Ishaka. Założę się, że z Piastem wyjdzie pantera ale na owczarzy znowu sztab uraczy nas Ishakiem.
W sumie to nic ciekawego po tym meczu napisać nie można poza tym, że bez sensu była gra Murawskiego i Pereiry.

Nie pamiętam z kim gadałem na temat wykupowania Palmy. Chętnie bym pogadał znowu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości