Liczba postów: 114
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
To by oznaczalo że wronieccy odrobili lekcje i realnie walczymy na trzech frontach. Uwierzę jak zobaczę to 9 września
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
Pogrzebać? Klauzura – zamknięta część domu zakonnego lub klasztoru. Nie mają do niej wstępu osoby z zewnątrz, zwłaszcza płci odmiennej.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Skrzypczak to też inwestycja. Najlepszy obrońca ligi, reprezentant kraju, mistrz który dobrze pokazał się w Europie i budzący zainteresowanie zagranicznych klubów za 900 tysięcy euro to okazja. Dzisiaj go kupujesz za 900 tysięcy a jutro sprzedajesz go za 4 razy tyle.
Liczba postów: 114
Reputacja:
1
Dla mnie osobiście byłoby to pogrzebanie, brak dostępu dla płci przeciwnej więc Joseph dobrze pisze
Teraz poważnie, mam nadzieję że Skrzypa wróci a pozostali stoperzy pozostaną i w końcu skończymy z tym minimalizmem i jazdą po bandzie. Nawet noe chcę myśleć jak skończyłby się ten minimalizm gdyby Ishak posypał się na koniec rundy
Liczba postów: 206
Reputacja:
6
14-06-2025, 11:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2025, 11:15 przez uncoolben.)
Ja wrócę do mej corocznej mantry: powinniśmy mieć czterech klasowych stoperów. Widze miejsce i dla Salamona, i dla Skrzypczaka.
Swoją drogą - jakim bezsensem było wypuszczenie go z Lecha, wpadka gorsza od Drygasa.
Boję się tylko, że Skrzypczak z transferem nie będzie się spieszył, będzie chciał "poprzebierać w ofertach".