Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
To by oznaczalo że wronieccy odrobili lekcje i realnie walczymy na trzech frontach. Uwierzę jak zobaczę to 9 września

Odpowiedz
Jest jeszcze magiczny Filip. Jeszcze wróci i będziecie błagali o przedłużenie z nim kontraktu jak wymiecie wszystkich Big Grin
Taki żart.
Mamy prawie pewne trzy fronty do końca roku. Dwie pary dobrych stoperów to podstawa. Cała czwórka będzie miała możliwość pokazania się. A jest jeszcze Mońka.
Uważam także, że droga Pingota to droga Skrzypy. Grzecznie mu podziękować. Oddać gdzieś z klauzurą wykupu i patrzeć czy będzie rósł i wróci jako piłkarz czy zakończy w Górniku Łęczna.

Odpowiedz
Klauzulą - bo znowu chcesz kogoś pogrzebać za życia  Wink

Odpowiedz
Pogrzebać? Klauzura – zamknięta część domu zakonnego lub klasztoru. Nie mają do niej wstępu osoby z zewnątrz, zwłaszcza płci odmiennej.

Odpowiedz
Skrzypczak to też inwestycja. Najlepszy obrońca ligi, reprezentant kraju, mistrz który dobrze pokazał się w Europie i budzący zainteresowanie zagranicznych klubów za 900 tysięcy euro to okazja. Dzisiaj go kupujesz za 900 tysięcy a jutro sprzedajesz go za 4 razy tyle.

Odpowiedz
Dla mnie osobiście byłoby to pogrzebanie, brak dostępu dla płci przeciwnej więc Joseph dobrze pisze
Teraz poważnie, mam nadzieję że Skrzypa wróci a pozostali stoperzy pozostaną i w końcu skończymy z tym minimalizmem i jazdą po bandzie. Nawet noe chcę myśleć jak skończyłby się ten minimalizm gdyby Ishak posypał się na koniec rundy

Odpowiedz
Tak na to patrząc - ma rację Wink
Pod koniec rundy nie było już przestrzeni na jakiekolwiek posypanie więcej. To był cud że się nie zemściło.
No zobaczymy. Na razie jest dużo spekulacji i plotek. Ale Skrzypa mam takie przeczucie, chciałby wrócić i czuje ze to byłby strzał w dziesiątkę.

Odpowiedz
(13-06-2025, 22:13)Mosina napisał(a): Pogrzebać? Klauzura – zamknięta część domu zakonnego lub klasztoru. Nie mają do niej wstępu osoby z zewnątrz, zwłaszcza płci odmiennej.
To była hiperbola. Najczęściej zostaje się tam do końca życia, zwłaszcza w zakonach wagi ciężkiej. tak czy owak - żaden agent piłkarski nie wpisałby tego do kontraktu swojego zawodnika  Smile

Odpowiedz
Znowu ten słownik Tongue Sorry. Mój błąd. Ale do meritum warto by było mieć tego Skrzypę bo to zapewniło by na spokój w obronie.

Odpowiedz
Ja wrócę do mej corocznej mantry: powinniśmy mieć czterech klasowych stoperów. Widze miejsce i dla Salamona, i dla Skrzypczaka.

Swoją drogą - jakim bezsensem było wypuszczenie go z Lecha, wpadka gorsza od Drygasa.

Boję się tylko, że Skrzypczak z transferem nie będzie się spieszył, będzie chciał "poprzebierać w ofertach".

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 20 gości