Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Faktycznie, już dwa dni temu były pierwsze artykuły o zainteresowaniu Kownackim. Jeśli faktycznie się tak wydarzy to...będzie niezły ubaw

Odpowiedz
Na Skrzypczaka też mieli środki.

Odpowiedz
(Wczoraj, 14:15)Kefas9494 napisał(a): A wgl w Kanale Sportowym właściciel Widzewa wskazywał, że grają temat Kownackiego i że mają na niego środki i że temat jest aktualny i realny. :/

Mam nadzieję że sam Kownacki nie ma ochoty w Widzewie grać, i na chciejstwie łodzian się skończy, nawet jeśli się dogadają z Werderem. Ale jeśli Kownacki wróci do Polski, i nie do nas, to sobie konkretnie strzelimy w stopę.

Odpowiedz
(Wczoraj, 14:22)Antonio napisał(a): Na Skrzypczaka też mieli środki.

Nom. Ale Fornalczyka nam wyciągnęli, a gdyby teraz był to byłaby inna gadka na skrzydłach jednak.

Odpowiedz
Bengtsson nie jest gorszy niż§ Fornalczyk.

Odpowiedz
Trzeba trochę wyjaśnić.
Prezes Widzewa powiedział, że pod kątem finansowym taki ruch jest możliwy.

Tylko tyle...

Odpowiedz
Bo im się tak wydaje. Zresztą na razie to te ich transfery nie powalają.

Odpowiedz
(Wczoraj, 14:33)Antonio napisał(a): Bengtsson nie jest gorszy niż§ Fornalczyk.

Też tak uważam. Ale też uważam, że powinniśmy już teraz mieć i Fornalczyka i Bengtssona. Niemniej, mam nadzieję, że na dniach wleci jakaś lepsza alternatywa dla Mariusza.

Odpowiedz
Ponoć grany jest temat dorzucenia Szymczaka w rozliczeniu za Pieńkę, który ma byc juz blisko Lecha. Ulatowski był na Superpucharze i spotkał się po meczu z Rząsą.

Odpowiedz
Nie wiem co w nim widzą, a tym bardziej nie zrozumiem jeśli faktycznie jest tą jedynką na liście.

gdyby był taki zajebisty to myślę, że byłby na listach zagranicznych klubów. A obecnie to Raków i Lech są nim zainteresowani.

Czym różni się od Szmyta?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, KILEK, MichalM, 11 gości