Liczba postów: 205
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Wczoraj, 17:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 17:53 przez uncoolben.)
24-letni Szwed Amel Mujanic na celowniku Lecha, wg Goal.pl. Środkowy pomocnik, coś tam na defensywnym pomocniku pograł, więc niby pasuje do profilu zawodnika, za którym rozgladają się nasi. CV niby nietragiczne (Malmoe, Apoel Nikozja), ale rozwój wyceny na TM nie powala. Albo plotka menedzerska na podbicie kontraktu (kończy sie na koniec tego roku), albo nasi chcę po taniosci uzupełnic na chybcika skład w środku pola.
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Wczoraj, 18:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 18:20 przez m94g.)
No i co te wszystkie wasze lamenty "mamy jeszcze dużo czasu, transfery powinny przyjść w sierpniu" wszystko to o kant tyłka rozbić po tym co dochodzi do opinii publicznej z każdej strony. Jesteśmy słabi fizycznie, plaga kontuzji, nowych zawodników brak, w sparingu z 2 ligowcem wyglądamy jakbyśmy grali z nimi w tej samej lidze. W piątek staruje liga a za tydzień eliminacje a jesteśmy w czarnej ... I znowu nie ma winnych tego stanu rzeczy, kto w końcu odpowie za tą amatorkę w gabinetach? W sierpniu może się okazać, że nie gramy już w pucharach, w lidze mamy 6pkt straty do lidera i łatamy dziury transferami z 3 ligi norweskiej.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Ponoć jutro podpisujemy Moutinho.
No ok, kolejna dziura załatana, ale pilne potrzeby mamy gdzie indziej... Teraz pomoc i atak poproszę.
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Jakoś liczyłem na większe nazwisko. Ale ok, zdrowie chyba końskie sądząc po ostatnim sezonie, obronę i tak mamy kozacką, Gurgul wg mnie wyglądał całkiem dobrze, a i jego wiek sprawia, że może z każdym miesiącem być lepszym piłkarzem. Podejrzewam, że podzielą minuty 50/50.
Ale skrzydłowy i napad to mam nadzieję będzie level wyżej. Fajnie, że od poniedziałku już się coś zaczyna dziać, ale czekamy na przód. Co by nie grać nieudanym napastnikiem i bocznym obrońcą na skrzydle.
Liczba postów: 136
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Patrząc na karierę Moutinho przed transferem do Jagi to wygląda gorzej niż Jóźwiak.