Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(Wczoraj, 17:33)MichalM napisał(a): Nie wiem co w nim widzą, a tym bardziej nie zrozumiem jeśli faktycznie jest tą jedynką na liście.

gdyby był taki zajebisty to myślę, że byłby na listach zagranicznych klubów. A obecnie to Raków i Lech są nim zainteresowani.

Czym różni się od Szmyta?

Przypuszczam, że warunkami fizycznymi i możliwościami szybkościowo-wydolnościowymi, które uprawdopodabniają, że będzie mógł grać na wysokim poziomie.

Odpowiedz
24-letni Szwed Amel Mujanic na celowniku Lecha, wg Goal.pl. Środkowy pomocnik, coś tam na defensywnym pomocniku pograł, więc niby pasuje do profilu zawodnika, za którym rozgladają się nasi. CV niby nietragiczne (Malmoe, Apoel Nikozja), ale rozwój wyceny na TM nie powala. Albo plotka menedzerska na podbicie kontraktu (kończy sie na koniec tego roku), albo nasi chcę po taniosci uzupełnic na chybcika skład w środku pola.

Odpowiedz
No i co te wszystkie wasze lamenty "mamy jeszcze dużo czasu, transfery powinny przyjść w sierpniu" wszystko to o kant tyłka rozbić po tym co dochodzi do opinii publicznej z każdej strony. Jesteśmy słabi fizycznie, plaga kontuzji, nowych zawodników brak, w sparingu z 2 ligowcem wyglądamy jakbyśmy grali z nimi w tej samej lidze. W piątek staruje liga a za tydzień eliminacje a jesteśmy w czarnej ... I znowu nie ma winnych tego stanu rzeczy, kto w końcu odpowie za tą amatorkę w gabinetach? W sierpniu może się okazać, że nie gramy już w pucharach, w lidze mamy 6pkt straty do lidera i łatamy dziury transferami z 3 ligi norweskiej.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ponoć jutro podpisujemy Moutinho.
No ok, kolejna dziura załatana, ale pilne potrzeby mamy gdzie indziej... Teraz pomoc i atak poproszę.

Odpowiedz
(Wczoraj, 19:57)pacal napisał(a): Ponoć jutro podpisujemy Moutinho.
No ok, kolejna dziura załatana, ale pilne potrzeby mamy gdzie indziej... Teraz pomoc i atak poproszę.

Jutro testy, w środek kontrakt.  Moutinho sprawdzony w ekstraklasie, transfer na +

Odpowiedz
Z tego co kojarzę, był chwalony w Jagielloni. Chociaż przyznam, że nie śledziłem wybitnie jego kariery. Ktoś coś więcej powie?
Obrona skompletowana, teraz trzy dni zostaną na "kozaka" na lewe skrzydło, Linettego i Kownackiego Wink

Odpowiedz
Jakoś liczyłem na większe nazwisko. Ale ok, zdrowie chyba końskie sądząc po ostatnim sezonie, obronę i tak mamy kozacką, Gurgul wg mnie wyglądał całkiem dobrze, a i jego wiek sprawia, że może z każdym miesiącem być lepszym piłkarzem. Podejrzewam, że podzielą minuty 50/50.

Ale skrzydłowy i napad to mam nadzieję będzie level wyżej. Fajnie, że od poniedziałku już się coś zaczyna dziać, ale czekamy na przód. Co by nie grać nieudanym napastnikiem i bocznym obrońcą na skrzydle.

Odpowiedz
(Wczoraj, 20:32)Pucenty napisał(a): Jakoś liczyłem na większe nazwisko. Ale ok, zdrowie chyba końskie sądząc po ostatnim sezonie, obronę i tak mamy kozacką, Gurgul wg mnie wyglądał całkiem dobrze, a i jego wiek sprawia, że może z każdym miesiącem być lepszym piłkarzem. Podejrzewam, że podzielą minuty 50/50.

Ale skrzydłowy i napad to mam nadzieję będzie level wyżej. Fajnie, że od poniedziałku już się coś zaczyna dziać, ale czekamy na przód. Co by nie grać nieudanym napastnikiem i bocznym obrońcą na skrzydle.

Podpisuję się. Gurgul ma wysoki sufit, a Moutinho będzie to dobry back-up.

Odpowiedz
Patrząc na karierę Moutinho przed transferem do Jagi to wygląda gorzej niż Jóźwiak.

Odpowiedz
(Wczoraj, 20:29)Dextris napisał(a): Z tego co kojarzę, był chwalony w Jagielloni. Chociaż przyznam, że nie śledziłem wybitnie jego kariery. Ktoś coś więcej powie?
Obrona skompletowana, teraz trzy dni zostaną na "kozaka" na lewe skrzydło, Linettego i Kownackiego Wink

No tu wielu nań marudziło, a mi tam sie podobał. Solidny.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: bienio95, Bolek, Bonx82, Lukosbukos, 15 gości