Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Ouma tylko do odbioru. Jak ma rozgrywać, lepiej niech poda do tyłu i robi to ktoś inny. Szymczak, nic. Fiabema, po wejściu jak zwykle (weźcie sobie kogokolwiek z 1 ligi w jego wieku, da więcej). Nie byliśmy słabsi, byliśmy lepsi. Ale przeciwnicy byli bardziej doświadczeni, to tyle. Strzelili 3 bramki z niczego. My ledwo 2 po akcjach. Jakby nie szpital, crvena nie wiedziałaby co robić na boisku. Ale stało się jak się stało. Czekamy na LE, tam też nie jesteśmy na straconej pozycji.
Liczba postów: 220
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
12-08-2025, 23:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2025, 23:11 przez Gugus.)
Co Wy na tym forum piszecie o graniu ławką w LKE. Żadnego grania ławka nie będzie, co Wy macie jakieś życzenia. Tam są pieniądze na murawie i okno wystawowe. Skończcie pierdolić głupoty. Piłkarze będą się spinać na czwartki, a nie na wyjazd do Niecieczy.
Luqu, jeśli nasza druga bramka (w tym dwumeczu) była dziś z akcji, a nie po wylewie obrońcy, który wybił piłkę na 11 metr w środek to ja nie wiem. Daleko mi do napisania by byliśmy lepsi w dwumeczu, graliśmy 30 minut w przewadze, a żadnej akcji ładnej nie skleilismy.
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
12-08-2025, 23:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2025, 23:16 przez MichalM.)
A jak sobie wyobrażasz granie podstawą w LKE, w lidze i PP? Co jest dla Ciebie celem? Okno wystawowe czy mistrzostwo Polski?
Mam nadzieję, że Twój post to ironia
Mamy taką kadrę, że jesteśmy skazani na Szymczaka, Fiabeme, Lismana, Oume oraz Rodrigueza, który może do formy dojdzie w październiku
Liczba postów: 197
Reputacja:
4
Odpadnięcie z LM imienia Piotra Rutkowskiego. Jest juz po dwumeczu i można napisać że kolejny raz rozmienili Majstra na drobne. Nic się nie uczy, nic.
Obyśmy jednak nie zagrali w LE. Przygotowanie do meczów w styczniu zabije Nas.
Liczba postów: 247
Reputacja:
11
On się uczy ale powoli. Mogliśmy odpaść z Breidablikiem.
Liczba postów: 1,047
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
12-08-2025, 23:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2025, 23:30 przez Skorpion.)
Wiesz co Niels wypierdalaj. Dałem Ci kredyt zaufania. Zrobiłeś mistrza super. Wierzyłem w Ciebie a Ty kurwa wypuszczasz na boisko tego śmiecia jebanego fiabema to już kolejny mecz gdzie ta kurwa jest na boisku i nic nie gra. Nie wiem miałeś zadanie w grze graj w równowadze? Jak można być tak.. i wpuszczać ta pizdę na boisko i jeszcze ten Ouma kurwa mać. Nie idzie patrzeć na grę murzyna. Nic kurwa strata za stratą. Dla Muthinio lm to za wysokie progi. Nie wiem czy zarząd zawalił czy kto ale nie byliśmy na to gotowi. Na osłodę dostaliśmy remis. Zakończyła się nasza przygoda w lm za tydzień wpierdol w LE i wracamy do kopania się po czołach w LKE i lidze. Oby jak wrócą nasze gwiazdy było jeszcze o co grać. A nie bohatersko walczyć o czwarte miejsce. Transfery na już!
Liczba postów: 70
Reputacja:
1
Dzięki za walkę. Nie byliśmy dużo gorsi. Fiabema i dział medyczny nadaje się do okręgówki a nie do Klubu który ma jakiekolwiek aspiracje. Transfery też za późne i niepełne. Dużo nauki przed nami oj dużo. Teraz Genk i pewnie pozostaną wieczory w LK. Taki nasz poziom obecnie i trzeba się z tym pogodzić i kibicować bo punkty rankingowe to klucz.