Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna...owy/278790

Ohohoho. Ponoć ma być deal Pululu do Lecha za ok. 2 mln euro plus Szymczak. Co sądzicie? Ja szczerze mówiąc, nie jestem przekonany. Chociaż jako napastnik to Pululu bardzo podobny grajek do Ishaka. I mam takie przeczucie, że na tym dealu lepiej wyjdzie Jagiellonia. U nas Pululu nie odpali jakoś super, a w Jadze Szymczak wprost przeciwnie... No ale co by nie mówić, to byłby jakiś konkret.

Odpowiedz
Nie wierzę że to się uda ale jakby się udało to fajny ruch by to był.

Odpowiedz
Pululu może też grać cofniętego napastnika co daje dodatkowe możliwości. Silny. Szybki. Bez wielkich liczb w lidze ale mający wpływ na grę . Strasznie irytujący za ciągłe przewracanie się ale lepiej żeby irytował innych

Odpowiedz
A Fiabemy nie można oddać? Bądź co bądź Szymczak jest lepszym piłkarzem. W ogóle kurde dlaczego my rozmawiamy o Szymczaku i Fiabiemie?! Ich już dawno nie powinno tutaj być a tego drugiego to nigdy nie powinniśmy wiedzieć na oczy.

Odpowiedz
Przecież Pululu w Lechu to pewniak

Odpowiedz
(22-08-2025, 19:26)Mosina napisał(a): Pululu może też grać cofniętego napastnika co daje dodatkowe możliwości. 

Ponoć gdy przychodził do naszej ligi odrzucił ofertę Lecha i wybrał Jagiellonię, bo chciał grać na "9".

Wedle najnowszych doniesień, kontrakty z Salamonem i Anderssonem mają byc rozwiązane. Mam nadzieję, że oznaczałoby to ściągnięcie lewonoznego stopera. Przypominam sobie jakieś dziwne wrzutki sprzed ładnych paru tygodni, gdy jeszcze wszyscy byli święcie przekonani, że - co jak co - ale obronę mamy dopiętą, o zainteresowaniiu Lecha jakimiś stoperami.

Odpowiedz
(22-08-2025, 19:47)Antonio napisał(a): Przecież Pululu w Lechu to pewniak

Skąd ta pewność?

Odpowiedz
Przypuszczam że Antonio chodziło o to, że gdyby do nas przyszedł, na pewno by się sprawdził. Ja przynajmniej tak to zrozumiałem.

Odpowiedz
A wiecie co jest w tym smutne. Że coś czuję że Siemieniec już ma pomysł na następcę i za chwilę nikt po Pululu nie będzie płakać

Odpowiedz
A co w tym smutnego?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 48 gości