Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(25-08-2025, 14:59)Mosina napisał(a): tak się zastanawiam czemu ma służyć wypuszczanie do "dobrze poinformowanego dziennikarza" szczegółów oferty składanej do Jagi. komu to ma służyć, oprócz sprzedawcy który może tym grać z drugim klubem. 
sorry ale dla mnie "puszczanie" takiej informacji to jest kompletne ośmieszanie się albo budowanie alibi pod wersję z Helikiem. Chyba że tak się umówili z Masłowskim żeby mu pomóc.

Ewidentnie jesteśmy świadkami medialnej gry, gdzie wszystkie cztery kluby, a także zawodnik i jego menedżer mogą być odpowiedzialni za "podrasowywanie" informacji krążących w mediach.

Odpowiedz
kto jest czwarty? Smile

właśnie o to chodzi. jeśli dwóch partnerów w biznesie chce zrobić deal, to nic o tym nie mówią na zewnątrz. tutaj jesteśmy wyraźnie użyci jako drugi chętny, do tego na tę rolę się godzimy bo nam to zarąbiście pasuje. wersja pod kibiców dzień po eurowpierdolu. żenada

czyli albo będzie panic buy w ostatnich dniach ala Gonzales (chociaż co by nie powiedzieć dzięki niemu mamy tytuł) albo jeszcze lepiej, czyli nic będzie. brawo

Odpowiedz
Czwarta jest podobno Pogoń, mają kasę za Greka i podobno nie zawahają się jej użyć

Odpowiedz
Został TYDZIEŃ, żeby zarejestrować piłkarzy do LKE gdzie jest qrwa napastnik i skrzydłowy? Rzygać już mi się chce tym co się dzieje w tym klubie.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(25-08-2025, 17:58)Mosina napisał(a): kto jest czwarty? Smile

Jaga, Lech, Pogoń, Ferencvaros

Odpowiedz
ok - Pogoń, no tak. a oni nie chcą Fiabemy? Smile

Odpowiedz
W skandaliczny sposób z klubem pożegnał się Bartek. A tutaj? Trzy posty w stylu ,,no poszedł i fajnie" serio?
A potem młócka o jakiegoś napastnika poza zasięgiem.

Przecież my na tą chwilę mamy Milica z kontuzją do nie wiadomo kiedy. Skrzypczaka totalny dramat każdy mecz zjebany oraz Alexa które też gra słabo plus dodatkowo jak nie będzie miał placu to najpóźniej zimą pójdzie sobie w swoją stronę bo jego agent już o tym gada. No i tego młodego który się uczy i raczej powinien zgodnie z filozofią klubu być obecnie na wypożyczaniu. Reasumując my potrzebujemy kolejnego stopera. Super Coś co działało zostało rozjebane.

Pululu spierdoli za granicę, tez ze Szweckiej ligi jest poza zasięgiem. I przyjdzie jakiś ogór Fiabema dwa.
Zresztą pomysł na skrzydłowego z Górnika jest równie do dupy.

Pytanie czy jest już potwierdzone to co lata w internecie, że to była decyzja trenera aby Bartka w ten sposób potraktować?

Odpowiedz
ale czego Ty oczekujesz od nas tutaj? gówno wiemy - możemy się jarać jakimiś plotkami.
coś Ci powiem, są dwie drogi: albo zawodnicy rządzą w Klubie co kończy się wymianą trenerów co 12 miesięcy, albo trener rządzi. Głęboko wierzę że właśnie dzieje się ten drugi scenariusz. Podaj mi inny racjonalny powód w którym Klub się pozbywa super grajka, ważną osobę w szatni która jest filarem nie tylko na boisku ale też albo przede wszystkim poza nim. Bartosz miał problem z dopingiem - i wtedy klub stał za nim murem. Prawda? Prawda. Więc nie wierzę że nagle BEZ powodu coś się wszystkim odmieniło o 180 stopni.

Odpowiedz
Dlatego pytam. Nie oceniam nikogo na razie. Nie piszę postów, że Niles czy ktoś ma spie... bo Bartek. Tylko, że po necie latają info, że to decyzja trenera.
Nie ma już z nami bardzo dobrego piłkarza. Mamy dziurę zamiast dwóch potrzebujemy teraz trzech wzmocnień.

Odpowiedz
Ja pamiętam z czasów Broma jak jątrzył. Jakieś głupie teksty do mediów o trenerze przy akompaniamencie uśmieszków (trenerze, którego - przypomnę - nie popierałem, delikatnie pisząc). Dla mnie Salamon od jakiegoś czasu wydaje się być fałszywy. Takie przeczucie, taka obserwacja. A jak ktoś chce może o nim pisać pieszczotliwie "Bartek".
Zdecydowanie trener powinien rządzić szatnią, a nie pojedynczy piłkarze czy grupki. Szacunek że Frederiksen tyle już razy ciągnięty za język przez media, trzyma wszystko w szatni i nic nie wychodzi na zewnątrz z jego ust.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 58 gości