Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Sabah FK.

Jeszcze Jóżwiak dopnie temat z klubem  z Armenii i będzie można powiedzieć, że wychowankowie w komplecie zameldowali się na salonach europejskiego futbolu.

Te kariery są dramatyczne. Prawie połowa września, a ich kompletnie nikt za granicą nie chce, poza "lastem" z Azerbejdżanu.

Odpowiedz
W komplecie? To mamy tylko dwóch Wychowanków? Bednarek poszedł do Porto ale to już nie pasuje do tezy.
Wiem, wiem nic nie zrozumiałem, nie załapałem kontekstu, ewentualnie zagubiłem wątek

Odpowiedz
No tak, Bednarek to "wszyscy". Jóźwiak, Linetty, Skóraś, Kownacki, Moder, Gumny to już "nie z Lecha"

Odpowiedz
Bednarek, Linetty, Kownacki i Moder nie mają się czego wstydzić moim zdaniem.

Odpowiedz
Ale przecież to logiczne, że nie każdemu kariera pyknie. Popatrzmy gdzie są te złote strzały Legii.

Odpowiedz
(09-09-2025, 20:37)galis napisał(a): W komplecie? To mamy tylko dwóch Wychowanków? Bednarek poszedł do Porto ale to już nie pasuje do tezy.
Wiem, wiem nic nie zrozumiałem, nie załapałem kontekstu, ewentualnie zagubiłem wątek
O jakiej Ty człowieku tezie piszesz? Miałem na myśli tych dwóch ancymonów, których we wrześniu nikt nie chce, którzy się w dodatku "razem prowadzają" i tak naprawdę nikogo więcej, chociaż można by pod te "kariery" podciągnąć jeszcze kilku innych. Niefortunnie użyłem słowa "wszyscy".

Nieźle trzeba być odklejonym, żeby wyskoczyć z tekstem, jakobym zakładał, że mamy tylko dwóch wychowanków, albo że żadnego z nich  nikt już nie chce na zachodzie we wrześniu, gdzie jeszcze parę tygodni temu sam pisałem, że fajnie by było, jakby Linetty wrócił, ale dla niego jeszcze za wcześnie, bo on ma jeszcze do pogrania na zachodzie. O Moderze, Kownackim nie wspominając. 

Więc tak, nie zrozumiałeś, nie załapałeś kontekstu, w dodatku sam wyskoczyłeś z jakąś tezą, będąc z tym Bednarkiem dalej od "wszystkich", niż ja z wymienioną dwójką... EOT.

Powyższe nie zmianie faktu, że mam zdanie o karierach naszych wychowanków takie, jak wyraziłem to całkiem niedawno. Jeśli będą one przebiegały tak, jak przebiegają od pewnego czasu, to może się skończyć nasze eldorado transferowe, gdzie dostawaliśmy grube miliony za potencjał. Dotyczy to głównie tych ostatnich sprzedaży, czyli Puchacz, Jóźwiak, Skóraś. Zobaczymy, jak się odnajdzie Kamyk w Koeln, bo jego kariera też nie jest usłana różami. Ostatnim udanym jest Moder, ale za niedługo minie już 6 lat, jak został sprzedany...

Odpowiedz
Kiedyś w przestrzeni publicznej bardzo często miała miejsce taka sytuacja - starszy pan gadał straszne głupoty po czym wychodziło dwóch młodych panów i tłumaczyli dziennikarzom i społeczeństwu że nic nie zrozumieli z tego co mówił ten pan bo on miał na myśli zupełnie coś innego, Ty sam zastępujesz ich trzech... Na szczęście tych młodych już nie ma bo byli tak chciwi że twierdzili iż samochodem jeżdżą na księżyc a starszy pan nie mówi już tych głupot. Jest więc nadzieja
Sorry za OT ale okienko oficjalnie zamknięte więc temat do zamknięcia albo może służyć jako Hyde Park

Odpowiedz
Tak patrząc na to kto ile według oficjalnego info wydał na transfery to nie ma Nas nawet na podium.

Odpowiedz
(10-09-2025, 23:22)Skorpion napisał(a): Tak patrząc na to kto ile według oficjalnego info wydał na transfery to nie ma Nas nawet na podium.
Jagi nawet w dziesiątce. 

Puchacz do Polski nie wrócił, ale ma wrócić Jóźwiak. Ponoć grany jest transfer do Jagi.

Odpowiedz
Teraz zagwozdka czy wychowankowie nie chcą wracać do nas, czy bardziej my ich nie chcemy z powrotem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości