Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
A swoją drogą, ciekawy jestem kto faktycznie jest drugim bramkarzem Lecha? Bo widzę, że Bąkowski grywa w II zespole jako jedynka, a jako dwójka jeździ Pruchniewski.

Odpowiedz
Na gorąco pisząc, to Pruchniewski pierwszy raz pojechał na mecz jako 2, bo Bąkowski grał w rezerwach - nie pierwszy raz w tej rundzie. Do tej pory to Bączek ma swoje wygrzane miejsce, chyba we wszystkich oprócz tego z GKS.

Odpowiedz
Pewnie piszecie w kontekście informacji o kontuzji Mrozka; niby jest komunikat że będzie gotowy na Pogoń ale doświadczenie życiowe podpowiada że strach się bać...

Odpowiedz
Pierwsze słyszę o Mrozku ale widziałem, że po rykoszecie Skrzypy mały palec mu się wygiął po kontakcie z murawą. I to chyba to?

Odpowiedz
Dobrasz niedawno podał, że piłkarze dostali wolne od wtorku do niedzieli. Jedynie mają robić to co dostali w indywidualnych rozpiskach.

Odpowiedz
Oby Mrozek był cały bo wyjście na Pogoń Bąkowskim to proszenie się o kłopoty.

Odpowiedz
Oby. Ostatni mecz Mrozia był chyba jego najlepszym w tej rundzie.

Odpowiedz
(07-10-2025, 14:04)Róża napisał(a): Pierwsze słyszę o Mrozku ale widziałem, że po rykoszecie Skrzypy mały palec mu się wygiął po kontakcie z murawą. I to chyba to?

Tak, kontuzja palca i lakoniczny komunikat że będzie gotowy do gry w następnych meczach. Dograł mecz do końca więc mam nadzieję że te "następne mecze" zaczną się od tego z Pogonią, u siebie

Odpowiedz
(07-10-2025, 15:08)galis napisał(a):
(07-10-2025, 14:04)Róża napisał(a): Pierwsze słyszę o Mrozku ale widziałem, że po rykoszecie Skrzypy mały palec mu się wygiął po kontakcie z murawą. I to chyba to?

Tak, kontuzja palca i lakoniczny komunikat że będzie gotowy do gry w następnych meczach. Dograł mecz do końca więc mam nadzieję że te "następne mecze" zaczną się od tego z Pogonią, u siebie

Wg kulis było właśnie tak jak mówisz. Wybił mały palec po kontakcie z murawą, sam go szybko nastawił. W szatni miał już tylko plaster usztywniający na jednym stawie. Miejmy nadzieję, że będzie ok, tutaj mamy małe pole do manewru (o ile w ogóle).

Odpowiedz
kkslech.com przypomniało, że Ouma jest bez opcji wykupu, a Slavia Praga może już za 3 miesiące (w zimowym okienku transferowym) skrócić jego wypożyczenie

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Róża, 6 gości