Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Teraz gramy temat: cała kasa na Palmę, 0 wzmocnień zimą a latem cała kasa na Palmę. Może być problem z kimś lepszym od Dziczka.

Odpowiedz
Może być problem z czymkolwiek. To jest kryminał generalnie. Co to za klub który teraz tylko marzy o jednym piłkarzu a co z resztą? A jak się napastnik nie sprawdzi to co dalej? gdzie ktoś na LO skoro chcą Gurgula sprzedać? Gdzie konkurencja dla Mrozka?

Odpowiedz
@Skorpion po co nam teraz trzeci LO? A napastnika to ja wolę żeby w końcu zaczęli sprawdzać Jakóbczyka niż ściągali no name.

Oczywiście, że może być problem. Wszystko zależy od tego ile kasy uda się zarobić na Lidze Konferencji. Będzie spora wtopa jak nie awansujemy do dalszej fazy w LK a w lidze nie zaliczymy miejsca gwarantującego pucharów. Wtedy raczej kilku dobrych z pierwszej 11tki odejdzie.

Odpowiedz
Propaganda klęski odnosi pierwsze sukcesy.

Odpowiedz
Oczywiście, że odnosi i będzie odnosić, bo ja np. wolałbym aby klub nie miał długów.
Po drugie to nie moje bejmy, żebym mówił na co je wydać.

Odpowiedz
Ja tylko patrzę na to o czym mówił Pan Właściciel. Ma odejść Gurgul a za niego przyjść Palma. Więc tylko pytam czy jest szansa na kupno LO.
To nie propaganda klęski to po prostu szok poznaczy. Właściciel który sam mówi, że nie mamy planu B w razie porażki to dramat.

Odpowiedz
(Wczoraj, 09:58)Skorpion napisał(a): Ja tylko patrzę na to o czym mówił Pan Właściciel. Ma odejść Gurgul a za niego przyjść Palma. Więc tylko pytam czy jest szansa na kupno LO.
To nie propaganda klęski to po prostu szok poznaczy. Właściciel który sam mówi, że nie mamy planu B w razie porażki to dramat.

Ale o czym wy mówicie mordeczki. XD Gość powiedział, że chcą kupić Palmę i aby sfinansować jego zakup to przydałoby się zarobić kasę w Pucharach, osiągnąć sukces w lidze lub/i sprzedać jakiegoś wychowanka za grube siano. 

Jednocześnie nigdzie nie powiedział, że jak odejdzie powiedzmy Gurgul, to nie dobierzemy nikogo na lewą obronę. 

A w tym sezonie mocno dołożyli do pieca finansowo (chociażby przez kontuzje, które się pojawiły) zarówno pod względem kwot na transfery jak i na pensje, więc normalne, że przy takich wydatkach, ewentualna katastrofa w lidze i w pucharach, będzie mocno odczuwalna i będą sobie musieli z tym jakoś poradzić, np. sprzedając zawodników czy też odpuszczając jakiś transfer in lub przedłużenie kontraktu (to jest ten plan B). Można się na to obrażać, że zamiast takiego planu B Rutkowski nie dorzuci 10 baniek euro z tylnej kieszeni jak Dobrzycki czy teraz Wojciechowski, ale tak jest. 

W gruncie rzeczy, na tym spotkaniu z kibicami, nie padło nic czego nie można było się spodziewać, a jedyną taką ciekawostką to w sumie jest to info o Oumie, że w zimie może go już nie być i to, że jego wykup jest nierealny, ale to też do przewidzenia. Przy takiej dyspozycji to za rok/dwa będzie sobie hasał w Anglii w Championship, a Slavia zarobi na nim z 10 baniek.

A i dodam, że kurde, taka paka to musi być sukces sportowy w tym sezonie (top 2 w lidze MINIMUM i ĆF w LKE) i za rok jedziemy dalej. Jest moda na Lecha, pełne trybuny, dobry trener. Szkoda byłoby to zmarnować.

Odpowiedz
Celtic ściąga na pozycję Palmy Bobbyego Clarka, mają ponoć wykładać 6 MEUR. Czuję, że tam już rozmowy jakieś trwają w sprawie transferu Luisa.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 20 gości