Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Gryf Słupsk - Lech Poznań, 30.10.2025 12:00 PP
Tryb drzewa
Nie chcę mi się nawet rozkładać tego meczu na czynniki pierwsze więc napiszę tylko: awans jest, brak dogrywki, brak kontuzji. Reszta do zapomnienia.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(30-10-2025, 21:35)galis napisał(a): bo ja wiem... cztery ostatnie Majstry, czyli te "ery nowożytnej" to dwa agrowpierdole po drodze - Stalowa Wola w 2009 i Rzeszów w zeszłym sezonie więc nie do końca masz rację - nie twierdzę że moja jest absolutna

Ale teraz bronimy tytułu i dołóżmy jeszcze Puchar.

Odpowiedz
też słabo trafiłeś... 2009/2010 nie zakwalifikowaliśmy się do grupy a 2014/2015 to największy eurowpierdol czyli Stjarnan, największy bo wyrzucił Nas z pucharów

Odpowiedz
czy ktoś jeszcze nie ma drugiego bramkarza który nie może grać w pucharze? nawet z IV ligą?

Odpowiedz
(30-10-2025, 21:58)galis napisał(a): też słabo trafiłeś... 2009/2010 nie zakwalifikowaliśmy się do grupy a 2014/2015 to największy eurowpierdol czyli Stjarnan, największy bo wyrzucił Nas z pucharów

Broniliśmy tytułu w tych sezonach czy czegoś nie rozumiem?

(30-10-2025, 21:37)m94g napisał(a): Nie chcę mi się nawet rozkładać tego meczu na czynniki pierwsze więc napiszę tylko: awans jest, brak dogrywki, brak kontuzji. Reszta do zapomnienia.

Ja bym jeszcze dodał: pierwsza asysta Rodrigueza i 3 bramka Pereiry w 3 rozgrywkach tego sezonu.

Odpowiedz
Ja na miejscu Bąkowskiego po tym meczu poprosił bym o transfer zimą. Bo to jest kpina.

Odpowiedz
@Roza ewidentnie nie rozumiesz i nie ma się co napinać. Podałem Ci przykłady agrowpierdoli 2/4 Majstry czy eurowpierdoli 2/4 Majstry które nie przeszkodziły w zdobyciu Mistrza I nie zabiły mentalu. A jesli chodzi o obronę Majstra to się pogrążyłeś - sezony pomistrzowskie to piękna karta w Europie i tu mamy 3/3 sukcesy (1/16 LE, grupa LE I ćwierćfinał LKE). Te sukcesy w żaden sposób nie zbudowały mentalu który by pozwolił obronić Mistrza więc totalnie nie ma to związku
Edit. Jeszcze PP w sezonach pomistrzowskich - 2/3 doszliśmy do finału więc teoria o budowie mentalu jeszcze bardziej legła w gruzach

Odpowiedz
Zdecydowanie wolę rzucić wszystko na obronę mistrza i zmazać wieloletnie fatum, że się nie da. To już w dekadach w zasadzie można liczyć. Biorąc pod uwagę długotrwale nieobecnych, nie mamy kadry by ciągnąć skutecznie trzy fronty. I mistrz zawsze najważniejszy, więc...

Odpowiedz
jedynym czynnikiem wpływającym na zdobywanie MP (termin obrony nie istnieje w mojej świadomości) jest wypisanie się (pewnie nieświadome) z wszystkiego co się da. Co się wiąże z porażkami. Dodam jeszcze że jedyny ostatnio sezon gdy graliśmy o MP i do końca w PP, też był związany z porażką (z Rakowem) a później zdobyciem MP. Więc...nie ma to znaczenia (ten aspekt budowania mentalu). ważniejsze jest czy mamy głębie składu na dodatkowe rozgrywki

@Grom - dokładnie, nie rozumiem pozbycie się Bednarka skoro nie mamy pół drugiego bramkarza

Odpowiedz
Jesienią nie mamy tej głębi, więc już teraz priorytetowo powinniśmy traktować ligę rodzimą.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości