Liczba postów: 265
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Nie chcę mi się nawet rozkładać tego meczu na czynniki pierwsze więc napiszę tylko: awans jest, brak dogrywki, brak kontuzji. Reszta do zapomnienia.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
też słabo trafiłeś... 2009/2010 nie zakwalifikowaliśmy się do grupy a 2014/2015 to największy eurowpierdol czyli Stjarnan, największy bo wyrzucił Nas z pucharów
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
czy ktoś jeszcze nie ma drugiego bramkarza który nie może grać w pucharze? nawet z IV ligą?
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Ja na miejscu Bąkowskiego po tym meczu poprosił bym o transfer zimą. Bo to jest kpina.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
30-10-2025, 22:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2025, 22:44 przez galis.)
@Roza ewidentnie nie rozumiesz i nie ma się co napinać. Podałem Ci przykłady agrowpierdoli 2/4 Majstry czy eurowpierdoli 2/4 Majstry które nie przeszkodziły w zdobyciu Mistrza I nie zabiły mentalu. A jesli chodzi o obronę Majstra to się pogrążyłeś - sezony pomistrzowskie to piękna karta w Europie i tu mamy 3/3 sukcesy (1/16 LE, grupa LE I ćwierćfinał LKE). Te sukcesy w żaden sposób nie zbudowały mentalu który by pozwolił obronić Mistrza więc totalnie nie ma to związku
Edit. Jeszcze PP w sezonach pomistrzowskich - 2/3 doszliśmy do finału więc teoria o budowie mentalu jeszcze bardziej legła w gruzach
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Zdecydowanie wolę rzucić wszystko na obronę mistrza i zmazać wieloletnie fatum, że się nie da. To już w dekadach w zasadzie można liczyć. Biorąc pod uwagę długotrwale nieobecnych, nie mamy kadry by ciągnąć skutecznie trzy fronty. I mistrz zawsze najważniejszy, więc...
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
30-10-2025, 22:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2025, 22:45 przez Mosina.)
jedynym czynnikiem wpływającym na zdobywanie MP (termin obrony nie istnieje w mojej świadomości) jest wypisanie się (pewnie nieświadome) z wszystkiego co się da. Co się wiąże z porażkami. Dodam jeszcze że jedyny ostatnio sezon gdy graliśmy o MP i do końca w PP, też był związany z porażką (z Rakowem) a później zdobyciem MP. Więc...nie ma to znaczenia (ten aspekt budowania mentalu). ważniejsze jest czy mamy głębie składu na dodatkowe rozgrywki
@Grom - dokładnie, nie rozumiem pozbycie się Bednarka skoro nie mamy pół drugiego bramkarza
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Jesienią nie mamy tej głębi, więc już teraz priorytetowo powinniśmy traktować ligę rodzimą.