Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Ja pierdole - pech losowań nigdy się nie skończy. Na szczęście w miarę blisko

Odpowiedz
Nie ma co marudzić, chcąc grać w LM takie drużyny trzeba ograć. Teraz zadanie dla zarządu żeby skompletować kadrę jak najszybciej żeby się zgrać i lecimy po marzenia

Odpowiedz
Ech, co za pech kolejny raz. Ale tak jak piszecie, nie ma co marudzić. Rutkowski i Rząsa mają kolejny argument za tym, że nie ma co czekać i trzeba wzmacniać kadrę, bo inaczej znowu będzie w pizdę.

Odpowiedz
Tu już nie chodzi o granie w LM, ale po przejściu I rundy dalej zostałyby w razie W eliminacje do LE. A tak od razu spadamy do LKE w razie niepowodzenia...

Odpowiedz
Wywiad o Lechu będą mieli z pierwszej ręki, bo gra tam Carstensen.

Odpowiedz
(17-06-2026, 12:16)Bonx82 napisał(a): Nie ma co marudzić, chcąc grać w LM takie drużyny trzeba ograć. Teraz zadanie dla zarządu żeby skompletować kadrę jak najszybciej żeby się zgrać i lecimy po marzenia

Zgoda z tym, że nie ma co marudzić, bo takie drużyny trzeba po prostu ograć, jak się chce grać w LM. Natomiast zadanie tutaj jest w 90%, jak nie więcej, w rękach sztabu i piłkarzy, których mieliśmy do dyspozycji w poprzednim sezonie. My sobie nie kupimy przejścia Duńczyków. Zawodników do ich przejścia już kupiliśmy. Wcześniej.

Jak będziemy wyglądali jak z Crveną, Genk, Karabachem itd. to żadne zakupy nam nie pomogą w pierwszych rundach...

Odpowiedz
(17-06-2026, 12:19)Lewik napisał(a): Tu już nie chodzi o granie w LM, ale po przejściu I rundy dalej zostałyby w razie W eliminacje do LE. A tak od razu spadamy do LKE w razie niepowodzenia...

Ja myślałem, że jak teraz odpadniemy z tej II rundzy el. do LM to trafiamy do el. do LE. Dopiero jak tam odpadniemy to zostaje nam el. do LKE. W zeszłym roku tak chyba było jak mnie pamięć nie myli.

Odpowiedz
(17-06-2026, 12:19)strzelisty jupiter napisał(a): Wywiad o Lechu będą mieli z pierwszej ręki, bo gra tam Carstensen.

Markus Uglebjerg jest tam asystentem

Odpowiedz
(17-06-2026, 12:19)Lewik napisał(a): Tu już nie chodzi o granie w LM, ale po przejściu I rundy dalej zostałyby w razie W eliminacje do LE. A tak od razu spadamy do LKE w razie niepowodzenia...

Racja. Przegrane drużyny w 1. rundzie LM spadają od razu do LKE. Ale my nie gramy w 1. rundzie.

Odpowiedz
Jest jak pisze rojber.
Odpadnięcie w II rundzie eliminacji LM oznacza, że Lech trafia do III rundy eliminacji Ligi Europy.
Jeśli wygramy dwumecz w III rundzie LE zagramy w play-offach Ligi Europy o awans do fazy ligowej.
Jeśli przegramy w III rundzie LE przejdziemy do play-offów Ligi Konferencji.
Jeśli przegramy również play-off Ligi Konferencji wtedy dopiero odpadamy całkowicie z europejskich pucharów.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości