Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(22-07-2025, 09:45)Bonx82 napisał(a):
(22-07-2025, 09:12)Antonio napisał(a): I dopiero wtedy można tego Irańczyka brać?

Tak. Chociaż jak dla mnie to raczej fejk i ja większego sensu nie widzę w tym aby Go brać

Dokładnie. Jeśli któryś skrzydłowy chciałby już do nas iść, to należy my przekazać, że musi śledzić TM i dopiero po zakontraktowaniu napastnika jego temat stanie się aktualny.

Odpowiedz
Zauważam pewną zależność. Mianowicie wrzucane są pogłoski i żadna się nie sprawdziła prócz tych, które wrzucają Staszewski i Dobrasz. Ale one też wychodzą dzień, dwa przed oficjalną informacja.

Odpowiedz
Bardziej miałem na myśli, że zamiast wydawać hajs na pomocnika, który ma być na chwilę lepiej skupić się na porządnym napastniku bo to powinien być na tą chwilę priorytet.

Odpowiedz
(22-07-2025, 09:58)MichalM napisał(a): Zauważam pewną zależność. Mianowicie wrzucane są pogłoski i żadna się nie sprawdziła prócz tych, które wrzucają Staszewski i Dobrasz. Ale one też wychodzą dzień, dwa przed oficjalną informacja.

Bardziej Włodarczyk i Staszewski. Ale zgadzam się. Inni dawali farmazony i żaden nie był prawdziwy jak z Amuniciem czy innymi.

Odpowiedz
Tak Włodarczyk, zapomniałem o nim
Ale to wszystko znaczy, że nie ma przecieków z klubu co uważam za ogromny +
W zeszłym tygodniu mówiono, że na dniach ma być napastnik także czekamy bo w tym tygodniu powinien być + skrzydłowy.

Co do Pululu, jak byście widzieli ustawienie? Przejście na dwóch napastników?

Odpowiedz
(22-07-2025, 09:58)MichalM napisał(a): Zauważam pewną zależność. Mianowicie wrzucane są pogłoski i żadna się nie sprawdziła prócz tych, które wrzucają Staszewski i Dobrasz. Ale one też wychodzą dzień, dwa przed oficjalną informacja.

Dobrasz to ogłasza transfer w momencie, kiedy przychodzi SMS do kibiców praktycznie, poza tym to raczej niewiele wie, traktują go tam chyba z lekkim przymknięciem oka. Staszewski natomiast to jest faktycznie jedyny dziennikarz, który ma realne dojścia do klubu i coś wie. Zresztą nic dziwnego, on ma mocny wajb naszego Rutka czy Rząsy, więc się z nimi pewnie dobrze dogaduje. Ale po tt zauważam, że prawdziwe njusy to te, które idą ze źródeł nie polskich. Tak było z Oumą, z Bengtssonem, z Palmą.

Odpowiedz
Można również zamknąć temat Kownackiego u nas czy w Widzewie. Wypożyczenie do Herthy z opcją wykupu za 3 mln jeśli awansują do Bundesligi

Odpowiedz
(22-07-2025, 10:21)MichalM napisał(a): Tak Włodarczyk, zapomniałem o nim
Ale to wszystko znaczy, że nie ma przecieków z klubu co uważam za ogromny +
W zeszłym tygodniu mówiono, że na dniach ma być napastnik także czekamy bo w tym tygodniu powinien być + skrzydłowy.

Co do Pululu, jak byście widzieli ustawienie? Przejście na dwóch napastników?
Nie jestem przekonany co do niego. Ale może by się sprawdził. Nie no, wg mnie ustawienie to samo. Będzie tyle meczów więc raz w podstawowym grałby on raz Ishak. Plus pewnie zmiana tak w 70 minucie żeby wchodził świeży dobry napastnik.

Odpowiedz
Tego Irańczyka niby chce Widzew.

Odpowiedz
Przy Irańczyku pojawiło się info, że zainteresowany jest klub z Polski, więc według pismaków zainteresowany jest każdy z grupy: Lech, Legia, Raków i Widzew....

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 68 gości